Имаше тестери во ГТЦ. Ги крадат тестерите Јас другата ја земав, многу ми се допаѓа. Оваа од тестер на рака ја пробав, како погуста и попокривна изгледаше.
Да не знае некоја колку нијанси има од пудрава кај нас донесено ? И дали ја има оваа конкретно, Soft Ivory?
Сигурно ќе ти се појави, доста е фалена Планирав и јас да си ја земам, па пиши искуство откако ќе ја искористиш неколку пати
Верувај дека не си погрешила. Јас ја користам со години и мислам дека е единствена палета која не ми здосадила. Пак си ја купив и секој ден се шминкам со неа - одличен избор на нијанси за секаква пригода. Не мрдаат од око и многу убаво се блендаат. Најомилена палета ми е засекогаш.
Сите шминки се на 25% Не можам никаде да го најдам хајлајтерот во нијанса Precious Petals, а сакам да и го поклонам на другарка. Нека ме извести некоја феминка ако го види некаде.
@marta993 Не знам колку проценти е на wet n wild, пудрата што ја земав беше околу 365 ден. Не памтам точно, а фискалната ја фрлив. Аура беа на 25% попуст. Друго не се сеќавам баш