Јас четка за сенка купив и исто сите влакна испаднаја исто како на фотографијата. Од другите производи сум задоволна ама од овие не.
Јас ја имам истава четка за пудра, како @joy1 можеби повеќе од 2 месеци, ми нема паднато ниту едно влакно.
@joy1 изгледа така се погодила, за жал. Јас ја имам неколку месеци истата, мака нема а ја користам секојдневно. Најдобро рекламирај ја, имаш фора еден месец, ако доаѓаш.
Лаковите за нокти се супер, купив 2 денес од оние обичните сјајни, 125 денари (лакот има 12,3мл, што е одлично). Темниот е одличен, а белиот е послабо пигментиран и мора два слоја за да не биде многу нерамномерен и блед. Не ми смета, би купила уште. Баш ме интересира колку ќе ми трае на ноктите.
Ne ja preporacuvam ! Okej se nijansite no se gubi pudrata ne daj boze pa da se dopres a liceto si ja trgas momentalno
Знаете како се движат цените на овие производи? Отприлика за да планирам. По можност во Шатци бидејќи ми е поблиску.
Руменилото е 300 и нешто во ДМ, а дуо-детот за контурирање мислам дека го има @joy1, па ако се сеќава колку го купила нека каже. Не знам како се цените во Шатци, но би требало да се тука некаде отприлика.
@Rebecca_R Give me mocha го имам. Нијансата барем на моите усни испаѓа иста како во амбалажата. Не ми се собира и не ми ја суши устата. Издржува пиење, е сега за јадење не ми текнува да сум го носела. Не ми текнало да разгледам што нијанси имаат кај нас, ниту пак која цена се, мојот на поклон го добив. Ама вака со попустов би рекла дека вредни се за парите. Коралниот ми фати око, само да не е дречав многу, оти такви не ми стојат баш или така си имам умислено
Редовна цена во ДМ е 315 денари, сега е 249, што е сосема океј. Многу ти фала, мене rebel rose ми фати око, нијанса слична на give me mocha имам од голден роуз (ако си ги пробала течните мат би те замолила да направиш споредба). Мене течните мат на голден роуз ми се супер (трајни - издржуваат зборење, јадење и пиење, не ми ја сушат устата и таман е цената) ама би им дала шанса и на овие. Не сум била во ДМ, не знам како стојат со нијанси, ми треба нешто понеутрално, па ке земам rebel rose или nudist peach.
Rebel rose ми се допаѓа на сликиве, ама нема да ми стои. Сега кога пиша дека има од голден роуз нијанса иста, ми текна дека веројатно и јас го имам ама сум го заборавила, од мини верзиите Супер се и овие, не осеќам дека сум го нанела, за разлика од Малена ( се прелажав за нијансата) и ко глина во боја да сум ставила ми се. Некако мекано, седефасто си ги осеќам усните. ( ама опишав ) Вредат за ценава на попуст, баш ќе тркнам до ДМ деновиве да видам што нијанси имаат, инаку по редовна малку скапи ми гледаат