Да, и мене ми текна тоа ама сува е скроз. Да не сум го уништила влакното не знам, дека со обичен сапун ја миев?
Не пробав дека се брзав сабајле, ама обично бронзеров ептен пигмент испушта и секоја четка го фаќа па дури и оваа пред да ја измијам. Ќе пробам пак утре, ако пак не бива здравје
Во ДМ ги донесоа новите палети Големите чинат 555 денари, а малите не ми текнува колку. Нови производи се металик течни кармини, cushion пудри... ептен си се издрадував
Купив четки на Wet n Wild, оние бели со розев врв. Ретко лоши четко, а не се баш евтини! Ги пробав четката за руменило и за сенка, мислам дека мачка да триев по лице помалку влакна ќе ми останеа. Будала бев што купив а не прочитав рецензии пред тоа, вака мекички и убави ми се видоа.
Јас ја имам таа големата за камена пудра и баш ми се свиѓа, мене ни едно влакно ми нема пуштено а секој ден ја користам и често ја мијам. Баш ме зачуди сега @elena.mak
Абе се искубаа и ми се вцрвенеа очите. Можеби така ми се погодиле, ќе одам после до ДМ да им ги покажам. Фискалната не ја чувам за да ги заменам не ми е ни целта тоа, ама мислам дека редно е да знаат дека нешто не е во ред. Ај таа за руменило, на блузата ми испаѓаа влакненцата. Ама оваа за очи ме оќоре, дур не сфатив дека уствари се лити. Цели снопчиња испопаѓаа.
Убави се, но многу се слични нијансиве на сите палети. Вака ми изгледа дека потемните ќе имаат добра пигментација.
Јас па денес како за инает си нарачав две четки за блендање од wet n wild. Не ве прочитав што сте пишувале вчера, па сега се прашувам дали ќе ги биде или не. Не ги платив многу, ама пак...ајде ќе видиме, ќе пишам кога ќе стигнат.
Се надевам дека нема да се фалични како моиве. Јас сум презадоволна од четките на Goch, најдобро се покажале до сега. Имам и една пазарска голема за пудра во прав некој ми ја поклони, предобра е без влакненце да пушти.
Треба да стигнат до крајот на неделата, па да видиме. Се надевам тие за сенки дека ќе се погодат. Ради реда ги купив, да ми пополнат место за фри шипинг, а и мал дел од мене сакаше да им даде шанса. Читав и добри коментари за тие наменети за шминкање очи, па ќе видиме. Од другите брендови имам пробано буквално сè што може да се најде кај нас.