Не знам дали има ваква тема но ако има канта се знае .. Дали сте корисник на вакви апликации, јас користам и whatapp i viber и многу сум задоволна само треба да имаш интернет на мобилен и праќаш пораки видео фотки локации и се бесплатно, дали користите и што мислите за овие free alpplications ?
WhatsApp ми е најдобар од сите и естетски и функционално, само маната му е што не можеш да звониш, па тука ускокнува Виберот Танго го избришав, не ми се свиѓа.
Tango еднаш го спуштив и не ми свигаше,what app не знам што е,а viber го користам нон стоп,со моите во Mакедонија,си пуштаме слики,пораки,единствено не зборувам на него оти линијата е слаба многу и се исклучува
ГИ имам пробано сите но ВИбер е најдобар ссите ги избришав само него го оставив раат е ако имаш интернет
го користам whatapp но мајката секогаш кога го рестартирам мобилниот после кога го спуштам апликациата ми зема по 5ден а јас мора еднаш неделно да го рестартирам
Користам whatsapp и планирам да земам нов телефон, дали може на разговорите да им напрам backup за да ги имам во новиот телефон? ако да, дали знае некој како?
Има еден куп апликации кои горе-доле вршат иста функција. Јас само вибер користам. Иначе пробајте ја Zelo.Работи како Токи-Воки. Коа сакаш да звониш кликаш на името на тој што го бараш и зборуваш. Наместо звук за звонење нему му стига тоа што си го кажал.
Имав еден краток период whatapp затоа што дечкото со кој се гледав инсистираше да комуницираме преку неа. Не потрајавме долго Виберот ми е доста практичен, ама мојов телефон не поддржува многу многу апликации одеднаш, па знаеше да ми кочи. Го користам само ако одам надвор од земјава т.е. го инсталирам само тогаш за да можам да се слушам со моите и да им праќам слики, да ме гледаат, а кога ќе се вратам го бришам од телефон. И онака не користам многу многу интернет на телефон. Мобилен интернет немам, а бежичен нема секаде.
Viber користам постојано!Таngo и whatsapp и нив ги имав инсталирано,но откога го сменив телефонов не сум ги ставил повторно.А viber e се разбира најкористеното нешто,без кое не се може. Како поинаку ќе им се бара пари на родниниве по Германија и Швајцарија ако не преку viber. Нема како порано сум дома не сум дома.Сега мораат да се јават и да пуштат евра во плик.Супер технологија стана денес.Уште да може да ги пушти еврата и франците преку вајберот и ќе беше одлично