Интересна е сезонава, не е лоша. Нормално, не е како првата, ама држи внимание. Спојлер Се изнасмеав кога отиде кај свештеникот, кога пиеше и плукаше. Колку си убил, овај си им помогнал де. И кастингот ми се допаѓа, погоден е.
Не знаев дека почнала втората сезона. Баш немав ништо за гледање периодов. Истиот концепт е задржан? Три приказни?
Овој пат е само една приказна, ама ептен е интересна. Не ми е како првата сезона, но добра е навистина, ликовите им се ептен погодени и уживање е серијава со нив.
Алма каков лик е значи. Пресмешна е. Да влезе во еден клуб што се не направи. Само малку досадна веќе станува, нема посебно нешто интригантно што остана за откривање.
Кул серија, едвај чекам уште епизоди од вторава сезона. Првата е дефинитивно неспоредлива ама и 2ва сезона е одлична
Уште една епизода само. Спојлер Не очекував ама ич Кетрин вака да прсне еј. Баш ме интересира разрешницата.
Крајот... Ај да не коментирам подобро, се изнервирав. Изнатрупаа сè во една епизода. Ми се допадна, но не ми беше тоа тоа. Ќе има трета сезона или нема најава?
Воглавно ми се допаѓаше, ама крајот.. не знам што очекував, но дефинитивно тоа што се случи - не Засега не е потврдено ништо.. Останува да чекаме
Ja izgledav prvata epizoda na Fox Life od vtorata sezona I mi se dopadna edvaj ja cekam vtorata epizoda mislam deka I ovaa sezona kje bide interesna.
Спојлер Зошто мажот на Алма ја уби таа плавата жена? Ич не можев денеска да ја гледам епизодата на фокс лајф.
Спојлер Taa bese bolna od ciroza i vekje i se blizese krajot , a mazot na Alma demek i pomogna pobrgu da umre za da ne se maci .
Спојлер така прави со луѓето на кои им “помага“, зема некој предмет за спомен. Гледај ќе ти се разјасни се понатаму
Ja izgledav I tretata epizoda ineresna bese dejstvieto mnogu brgu se odviva I ne zdosaduva ti go zadrzuva vnimanieto .