Moze li pojasnuvanje za toa kako se vadi wizz air discount card? Citam na sajtot ama nekako nemozam da se snajdam.. Pozz
Имам клуб членство за попуст на лет и на чекиран багаж и на секое чекирање приметувам дека попуст неам на багажот, приметив така што пробав да букирам од друг акаунт без членство цената на багаж беше иста. Не е многу пари ама се нервирам оти е вака. Знае некој што е проблемот?
Во Гари, заден пат моите ми земаа 1200 го платија,за тие димензии. А летоска па друг зедоа со тие димензии и 600 го платија.
Посигурно е во куфер. Од рачен багаж голема е веројатноста да ти ги земат посебно шминките. Уствари мислам дека не е ни дозволено шминки. Не знам зошто така се цитираше ама за Гош мислењето ми е кај неа измешано
Нема зошто да не е дозволено. Ако се во милилитри, ќе ги ставиш во зип ќесичка и немаш гајле. @Gosh јас саксија носев во раце. Помина низ скен, никому ништо. Твоите бар си се спакувани, не би требало да е некаков проблем.
20 евра Живи ли се тие чуда или украсни? За живи по закон треба да има одобрение од фитосанитарната управа, ама имам видено и така да дозволат да поминеш. Иначе мене на наша граница не сакаа да ме пуштат со орхидеа купена од бриколаж од благоевград ама тие на делчево се мн лоши
Живи се, не се даваат јес да вода пијат на три недели. Ќе си прашам ја на аеродром, па ќе видиме. Или да ги турам за секој случај во чекиран багаж...