Јас одбрав за враќање на парите До пред скоро време на wizz сметката ми стоеше сумата,сега ги нема ,не ми се пуштени уште на сметка Знае некој колку се чека,што како??
Моментот кога ќе ти ги снема како кредити на виз-сметката ќе ти ги пуштат на сметка како парични средства.
И јас денес го отворив акаунтот и гледам дека кредитите ми ги нема . А исто така на сметката ги нема парите, не знам од кога ги снемало на визз и дали воопшто ќе се вратат на банкарската сметка..
И јас мислам тешко пред 1ви јули Македонија да отвори граници. Ако ептен ти е дојдено зорт за враќање подобро гледај опција до Србија па после до Македонија некако.
Денес проверив дека букиран лет од Скопје за 3ти Јули ми е откажан Не е со ВизЕр, ама е од скопскиот аеродром, што значи ќе се провлече отварањето аеродром уште доста.
Ако е за Доха, соопштија дека до Ноември нема да летаат. А Туркиш до Истанбул најави дека ќе лета од 21 јуни. Другите немаат официјално објавено.
Се продале поефтините.. Ништо чудно во Корона доба. Картите на авиопревозниците скокнаа за 200-300% ... има се може се.. Јас треба да одам по работа за Германија почеток на јули и уште пред корона ги гледав картите по 17000ден.. така да не ме чуди ништо Инаку кој сака од Охрид до Виена да лета за џабе пари, денес е моментот да купи карта.. Јас гледав за декември.. по 609 ден од правец се мнозинството
На тој меилот за грижа на корисници Ама.прво израчунсј дали има 90 дена од денот кога си барала поврат
Од Лондон Лутон до Скопје за на 29ти јуни некоја дали имате инфо дали е откажан летот или нее е? Гледам на страната на виз дека сеуште продаваат карти за тој лет, ваљда не е откажан
За отварање ќе отворат туку заинтерсирајте се под какви услови ќе слеташ таму.Далие се бара 14 дена карантин, дали Мкд ќе ти бара да потпишеш дека 3 месеци несмееш да се вратиш и сл услови.