Баш сега гледав, за од германија и обратно на некои датуми има лет за некои пишува не, истото и за Шведска, за Данска ни јули,август,сеп...пишува дека нема летови, тие што имаат резз им пишува дека се откажани. Дали некаде има информација дека од некоја држава има забрана за летови кон Македонија?? Барав но не пишува никаде И уште нешто, летови има до 21ви јули а после не излагаат, значи заради изборите се пуштени
Досега немам летано со авион, сега ќе одам прв пат. Поради состојбата ќе терба 3 часа порано на аеродром и за влез или да покажете карта или испечатена. Каде можам да ја најдам и ја испечатам? Дали е тоа фактурата што ми пристигна на меил?
Ајде со среќа на сите кои славиме https://kanal5.com.mk/-viz-er-na-1-i-2-juli-gi-otvora-aerodromite-vo-skopje-i-ohrid/a428590
Здраво искуство од некој што летал деновове.Имам карта на 27 јули за Финска, па со оглед на тоа што Македонци не примаат во ЕУ, се прашувам дали ќе се откаже летот.
Нема да се откаже летот освен ако не затворат аеродроми пак.. Свесни сте дека не летаат само македонци на тие летови..нели?
И јас чекаѓ уште ми пратија ф-ра дека рефундирани се на с-ка на 29.04 па сеа чекам во тек од 90 дена би требало да имам веќе пратено