Веќе неколку дена сајтот ми покажува дека не работи, не можам да прегледам летови. Дали и кај вас е така?
Може ама ќе ти излезат потешки. Секоја вакумирана ќеса мери ја да видиш колку тежина има, за да не имаш после проблем со тежината на куферот.
Може некој да ми каже дали всушност ова значи дека треба да избереш една од тие тежини(или еден од 10 или еден од 20кг) ?
Со Wizz prioriti ќе можеш да земеш два куфера,еден од 10кг плус чекиран од 10,20 или 30кг. Без wizz prioriti имаш бесплатна рачна торба до 10кг и можност за чекиран багаж од 10,20 или 30кг.
Ова значи дека тој од 20кг не ми се доплаќа плус бидејќи нели сум платила Wizz Priority? Ама тој нахнадно треба да се пријави /чекира или?
Значи покрај рачната торба, еден куфер од 10кг кој е кабински и плус уште еден од 20кг? Прв пат летам, не замерувај
Прекин на услугата Се соочуваме со проблеми со комуникација со еден од нашите даватели на услуги. Одете на веб-страницата подоцна за да пристапите до функцијава! Благодариме за трпението. Ова ми пишува 5-6 ден веќе
Mozhe off topic e prashanjevo, ama ne znam od kade da dobijam info. Dali za vlez vo italija so primeni dve dozi fajzer, a ne se pominati 14 dena od primanjeto na vtorata doza e potreben karantin od 5 dena?
Ако носиш во рачниот кој оди горе зависи од земја до земја. А ако носиш во куферот што оди доле можеш 1кг тутун да ставиш.