Ако одпосле додадаш куфер, нема да имаш приорити и нема да имаш тролеј баг, затоа ти препорачувам сега да ги закажеш, ако сакаш да имаш повеќе багаж.
Здраво, Дали некој знае за checked-in 10 кг куфер дали има величини посебни или само е битно да е до 10 кг?
Здраво сакам да прашам дали и некој друг го имал истиот проблем. Сакам да резервирам карти за месец октомври. Бидејќи немам мастер карт, претходно плаќав со банкарски трансфер каде на меил ми испраќаа податоци како да извршам плаќање. Е сега пробувам веќе три-четири дена и цело време ми го дава оваа дека оваа опција ми е оневозможена затоа што летот е за 14 дена. Но моите датуми се во месец октомври. Дали на некој му се има ова десено, и како го решил проблемот. Ви благодарам однапред
Сакав да летам некаде со Виззаир и разгледував карти. Пробав да резервирам карта и глеам се наплаќа за седиште, што би се случило ако кликнам подоцна да изберам седиште а не изберам? Дали ќе ми наплатат коа ќе се чекирам на аеродром?
здраво. ке патуваме за германија крај на август па сега сакам некој да ми каже како треба да направиме откако ке стигнеме на аеродром во скопје. Влегуваме во аеродром и каде прво да идеме на шалтер или каде ако може чекор по чекор да ми кажете што понатаму и дали може преса за коса да се носи во рачен багаж
Некои летови за Германија се откажани ама стојат на сајтот, така да мислам дека е техничка грешка на самиот сајт. Пробај преку апликацијата нивна може и со виза картичка да платиш.
Треба да се чекирате на шалтер, а кој број шалтер сте ќе видите на телевизорот веднаш штом ќе влезете. Таму ќе ви дадат карта. Може да ја носиш само завиткај ја меѓу алишта убаво.
Imam zemeno 2 karti bez bagaz. Prasanjeto mi e Dali mozam namesto ranec da zemam Mal Küfer Ili mora da se doplati? I Dali go ranecot mozam pegla za kosa da nosam?
Не можеш да носиш мал куфер наместо ранец. Пробај дали може да додаеш Wizz Prirority со тоа имаш мало куферче кое ќе го носиш со тебе во кабина, а за пегла мислам дека можеш, јас не сум имала проблем до сега..