Летам во недела, во 7 часот, а саатот се менува (летно време). Мислете дека ќе го сменат саатот на летот, или си останува исто во 7 часот?
Резервирав повратен билет но поради лични причини мема да патувам, преку апликацијата го откажав летот и добив Е маил кој не го разбирам. Дали имате слично искуство
Дали кога се купува/плаќа билетот на wizz air се внесуваат податоци за пасош или се внесуваат само лични податоци?
Девојки, дали ако сега купам карта за лето без да одберам седиште во авион дали покасно тоа ќе ми биди наплатено? Само лични ми се чини
Кога ке чекираш ке ти даде опција да си купиш седиште ако сакаш Сега купи си само карта само име презиме и пол пази да внесеш исто како и на пасош што се запишани кога ке чекираш ке ти побара број на пасош кога е роден кога е издаден пасошот кога истекува ова ти е фактура за картата што си ја платила нема ништо врска со тоа шо си ја откажала картата
Здраво, дали сега треба ПЦР тест да имаш за на аеродром пред патување ? Летот ми е на 10 април ( понеделник ) кога би требало да го направам и која лабораторија ја признаваат?
Откажан ми е летот назад за Македонија на 21. Патувам од Брисел до Ск. WizzAir ми даде опција да го сменам за 20ти ама не ми одговара бијдеки одам на 18. Знаете дали се доплаќа нешто за друг датум да изберам, се има случено на друг вака?
Не би требало да се наплаќа, сепак е по нивна вина Само име и презиме при купување, колку што сум приметила Не се наплаќа кога се чекираш 48 часа пред лет, притоа повторно да не избереш седишта