Ми фалат фактури за уплати за карти и багажи До сега ги пракаа 4 дена после летот ама сега веке една недеа и нема меил од нив кај да си барам фактури ми ребаат за у фирма за книговодство
Колку време пред лет е чекирањето? Патувам утре, а се уште ми стои Пријавување уште 1 ден. Или веќе можам бесплатно да се чекирам?
Ја прочитав цела тема и уште не сум на чисто, смее да се носи парфем, пудра, маскара за очи и сл.или не ? Еден пишува да, др.не од страната на wizzair пак некако двосмислено напишано, прво читам дека не е дозволено после како демек да ама во мини пакувања? Зборувам за во рачниот багаж, што оди горе со мене.
Смее, но во рачен треба да се максимум 100мл шишенцата (не повеќе од 1л вкупно), спакувани во зип кесичка.
Сакам да патувам со школскиот ранец од ќерка ми, во висина има 2,3 см.од дозволеното, значи ако го подналегнам одозгора доаѓа таман 40. Дали би било проблем, инаку без тркалца е обичен. Е сега сите што ги прашувам, што веќе имаат патувано кажуваат дека не им мерат не се замараат ама овде имам читнато и дека можеш да си доплатиш? И за чупалица ме интересира дали може, или се смета за ладно оружје Италија Скопје патувам.