Дали освен рачен багаж, мојата чанта со пасоши и новченик имам право и на мало ранче за моето 1 ипол годишно дете? И што да правам за да не му се затнат ушињата? Не дојам.
Здраво, дали имате носено во ранецот што е за горе лекови пример сируп антибиотик за дете нерастворен, капки за очи и витамински капки? Ќе прават ли проблем?
За колку дена стига потврда на меил дека картата е платена? Платено е во банка и уште се чека. Веќе помина една недела.
Ако мислиш на е-фактура (invoice), јас карта сум купила на 5ти октомври, а фактура ми стигнало на 31 окт.
Мислам дека е тоа за кое прашувам. Дека пишува за 5 дена стига, а веќе поминаа 5 дена. Уште стои статус чекање. Уплатено е во денари. Дали можеби затоа ќе се чека повеќе?
Здраво да прашам нешто, на веќе резервирана карта за 13ти февруари, дали може да се смене датата за др дата да се резервира или не?
Колку што ми е кажано, само ако картата ти е приорити или флекс. Ако е со ранец, не. И јас сум во слична ситуација, ама за друг е картата. Уплатено е и чекам да стигне потврда, а поминаа повеќе од 5 работни дена.
Ако е толку итна работата, јави се на корисничка поддршка, ќе те оправат. Мислам дека е 100 денари минута, со се времето додека чекаш некој да ти се обрати.
Летот е кон средина на месецот. Не знам зошто толку се чека. Се е во ред со уплатницата. Поточно... Електронско банкарство е. Јас не можам да се јавам. Ќе мора некој друг. Читав и дека се чека да одговорат. За картата ми е... Да не пропадне.
Зошто не би можела да се јавиш? Биди си на сигурно, отколку вака да не знаеш што да правиш. А зошто електронско банкарство, кога се плаќа директно со картичка?
Ако ти си ја платила картата од твој акаунт и си ја добила на твој мејл, можеш да се јавиш да средиш. Провери си тогаш со твојата банка, дали ќе ја процесираат уплатата. Знам дека може и со банкарска трансакција, ама мене ми е пологично и поедноставно да платиш со Виза/Мастеркард. Е сега, ако на таа сметка немаш опција за плаќање онлајн е друго.
Има, со Aegean Airlines, директна линија. Полесно е инаку да се побара на Гугл, него да се чека одговор на Фемина.
Не ја плаќав јас картата. Не ја ни резервирав. Не ни знам како се резервира карта. Немаше опција за плаќање со картичка. Затоа мораше на другиот начин. А се е во ред со уплатницата. Повлечени се парите. Фала ти. Ќе кажам да се јават да средат.
Хм, гуглав, фала на непотребна поука, имаше најава, не видов друго и прашав за wizzair, тука на форумов така функционираат работите, тематски.
Буквално, првото нешто кое што треба да ти излезе е ова. Визер нема на толку кратки и непопуларни дестинации од Скопје. За целата листа на летови од и до Скопје, можеш да ја најдеш на самата вебстрана.