Дали ви зе случило да ви откажат лет, но, да не можете да го пребукирате или да направите повраток на средства? Се јавив во центарот ми рекоа дека се уште не е целосно канселиран ако не сум добила таков маил.
Здраво...При резервација за лет до Германија моја пријателка направила грешка, не ја одбрала опцијата да го додаде и детето...Има ли шанса да се промени или е касно?
Здраво на сите, резервирав карти и избрав седиште, ми ги дава картите но со стар број на пасош, чекам нов пасош но дали ќе можам да сменам подоцна број на пасош бидејќи веќе имам избрано и седиште ? Ве молам за помош како можам да го решам ова
Здраво, Резервирав карти. Но дали при чекирање можам да платам плус куфер? Или директва таму? Каде можам да видам која би била цената за куфер?
Можеш откако си ги купила картите да видиш која е цената за куфер. Ќе одиш на апликацијата и на картата и треба да стои едно "add services" и ќе ти даде опција да видиш колку ти е куферот за натака и за назад.
Здраво, од пред некој ден забележав дека членство во wizz discount club кое го купив минатата година во јули повеќе не ми достапно, ми дава опција да купам ново. На почетокот на февруари купив карти и сѐ беше во ред. Исто и на други луѓе кои ги прашав рекоа дека немаат. Веќе пишав жалба ама не верувам дека ќе одговорат. Дали некој е поупатен и знае што се случува?
Ми откажаа и преместија лет за април месец, датумот не ми одговара и што можам да направам да рефундирам назат или преку некоја друга страница да си ги побарам сретствата назат. Имав и купено седиште.
Треба да имам IBAN број за да ми вратат или нема потреба ? Не ми притребал до сега и дали може да го добијам онлајн или мора во банка.
не знам не ми вратија на картичка ми вратија на акаунтот на виззаир, не ми ни даде опција да ми се вратат на сметка ако некој знае дали можам да ги префрлам на смтка нека каже како
Здраво, поднесов парите што ми ги вратија од откажан лет наместо на акаунт на визаир да ми ги префрлат на сметка тоа го направив негде сабота и после неколку дена на сметката на виззаир ми пишува 0 ама на сметка уште не ми ги пуштиле. Да не знае некој колку долго е потребно да ми стигнат, ме нервира што сега ги нема ни таму ни таму
Здраво феминки, има ли некоја во скоро време да има летано со важечки пасош без Северна Македонија за Германија? Пуштаат на пасошка кај нас или не? Или на кој како му е среќата?
Ovaa poraka stoi koga otvoram za da se cekiram i ne dava opcija za cekiranje. Pomos. Prv pat cekiram, a letot e utre vo 10.30