Па ќе купиш шишенца и ќе претуриш. Подобро е да купиш мало пакување. Од оние примероците што го има во ДМ.
Не во отделни, во една ако може се да се собере, или евентуално две. Максимум мл во рачен мислам е до еден литар. Јас имав паста, парфем, ролон, крем за лице и раце и се требаше да ставам во зип-от. Кремот за раце ми стои во стррничен џеб секогаш и ми направија забележка тогаш. П.С. Се продаваат травел сајз и шампони, ролони, пасти, се... и има и такви празни шишенца каде можеш ти да си претуриш.
Zdravo, sakam da prasam dali znae nekoj so racniot bagaz dali ke mozam da si nosam i tasna za na ramo ili pravat problem?
Абе мене ми е повеќе за тие работи шо ќе ми бидат потребни, на пр парфем. Зарем пак да го купувам истиот парфем? Ама мислам и дека не бива парфем нели? еднаш ми ги фрлија шминките шо ги носев и спрејот за коса. Веќе нема да се заебам така, поарно се одново ќе си купам.
Ауу никако спреј за коса Парфемот можеш да си го носиш, да не е од 100 мл поголем и да го извадиш на царинска контрола. Јас некогаш го редам во зип кеса ,некогаш не.
Jas vo slucajov planiram da nosam tasna za na plaz Jas sum vo plan da nosam edna pogolema tasna kako za na plaza golemina i zatoa mi e strav nesto da ne imaat prigovor
случајно да не не го извади? Зашто мораш, ако го најдат после скенерот во ранец , можат да го тестираат, па да чекаат резултати, ама да го фрлат, не знам, не ми се случило досега. Не сум сигурна за толку голема. Јас носам од помалите ташни
Па нели пред да поминеш низ скенерот, ги оставаш торбите и тое да минат низ скенер или низ шо беше не памтам. Е сега не ми текнува дали пред или после скенерот ни ги претресуваа торбите. Се ни извадија, тие работи како парфем, маскара, спреј, ми ги земаа и ми ги фрлија. Ништо не ми рекоа, само набрзина ме искасапија.
Не би требало, секогаш носам една малечка плус. Но, гледам да имам место во ранецот да ја пикнам ако случајно ми преречат.