Здраво, сеуште не ми е чекирана картата, но меѓутоа кога ја купував наместо бројот на домашната адреса 24А како што ми е во пасошот, јас напишав 24Б. Дали мислите дека ќе направат проблем и доколку некој знае кажете ми каде можам да сменам (да напоменам дека може едит да се направи ама се аплицира само за наредни патувања)
Податоците се внесуваат при чекирање. Во случај ако не можеш да ја смениш адресата, пробај да смениш бесплатно (подолу на линкот е опишано). Ако пак не успееш, контактирај ги. Ситница е, големи се шансите никој да не забележи, ама сепак е ризик, јас не би тргнала така. https://wizzair.com/mk-mk/centar-za-pomosh/promena-na-rezervacija/promena-na-informaciite-za-patnicite/promena-na-ime?_gl=1*hdlu04*_up*MQ..*_ga*MTI3Nzc4MzQ2Ny4xNzMyOTkxOTU3*_ga_G2EKSJBE0J*MTczMjk5MTk1Ni4xLjAuMTczMjk5MjEwMy4wLjAuMA..
На твое име и адреса во Македонија никако, може само на туѓо име и адреса во странство. Пиши им и тие ќе ти кажат инструкции како да се промени.
Има виртуелен помошник, пиши таму. На линков подолу кликни во аголот најдолу десно на веб-страницата и ќе ти се отвори за чат. Контактирајте со нас | Услуга за корисници | Wizz Air Имаш на Gemini.
Здраво, дали може да се носи турско кафе во рачен багаж? Ако може која грамажа или дали има на free shop да се купи? Ви благодарам
Zdravo sakam Dave prasam wizz priority kako funkcionirat so bagazive mozam da nosam dve torbi somene ili edna samo
Здраво сакам да прашам дали за рачен багаж се рачуна ранец за новороденче. Пример јас и маж ми по еден ранец и плус еден за детево(6месеци) И што смејам за него да ставам во тој багаж. Термос со врела вода смее ли, млеко во прав моралли само фабрички спакувано, Чај и сок во шишето може или мора не отворено шише. И некој лек за дете пробиотик, сируп...