И јас имав.карта за април ама откажаа на меил ме известија. Притиснав опција за враќање на средства но веќе 5дена ми немаат ништо префрлено. Дали некој има искуство за колку дена рефундираат?
Има ли некој информации од кога почнува со употреба системот за контрола на влез-излез од земји членки на ЕУ, за кој треба пополнување на формулар?
Здраво. Во мај ќе патувам со дете од 2ипол години. Досега седеше во мене. Е сега ме интересира дали имам право и на негов рачен багаж? Пример ќе носам мој рачен па дали смеам и негов?
Zdravo, sledniov vikend imam let za Brisel, koga ja kupuvav kartata prvo ja plativ samo za so ranec odnosno besplatna rachna torba, no potoa dopolnitelno doplativ I za wizz priority. Pa me interesira dali mozhe kuferot shto e od 10kg za wizz priority da bide dole namesto gore so mene ?
Обично ме прашувале дали сакам да го пуштат доле ама не знам да ти кажам со сигурност дали секогаш така прават или зависи како ќе ти се погоди
Минатиот пат кога имав лет за Германија, ме прашаа дали сакам горе со мене или доле да биде, ама тогаш имав плус обичен чекиран багаж за доле. Затоа сега прашувам бидејќи само ми е wizz priority.
Здраво, имам едно прашање. Имавме резервирано 6 карти и една беше по грешка избришана и името веќе не постои во листата. Како може да го вратиме бидејќи не знам дали да купувам нова карта и дали ќе пропаднат овие пари. Ви благодарам!
Друштво ми треба совет, во арпил ќе имаме гости со мало бебе, кои ќе дојдат навака со авион. Е сеа како беше со количката делот, јас одамна беше кога летав со количка и беше летна едноделна да речам, додека луѓево сакаат со тие 2-3 дела што се, корпа транспортер оди со нив, мало е бебето не седи сеуште. Како се прави во таков случај, смеат ли и корпата и транспортерот да ги земат?
Здраво.Дали има некој проблем страната и апликацијава од Wizz air ? Не ми покажува воопшто летови ,а кај мажот ми му покажува ама неможи да резервира му покажува грешка .
Има.. Веќе може 2 месеци и повеќе Ама ништо не преземаат за тоа.. До ИП адресата мислам дека е, бидејќи јас резервирав карти, ама успеав само преку прокси сервис со ИП адреса од Норвешка мислам беше
Мислев дека имам зип кесички, ама сум немала дома. Сабајле ќе летам...во што може да ставам една пудра, крема за лице и римел? Или ќе има проблем...