На баба ми братот имаше сличен проблем. Имено сакаше да купи карта во еден правец, а автоматски му дало повратна карта во истиот ден, после тоа на секоја понуда треба да ја кликнеш опцијата што ја сакаш (пример сакаш најефтиното, го кликнуваш тоа). Звучи збунувачки, но многу глупаво им е направено сега на апликацијата. Баш денес пола саат се мачевме со тоа. Опциите не им се поделени и не пишува да одбереш, изгледа како обичен текст на страна
Zdravo feminki Imame rezervirano karti za 2 vozrasni i dve deca so racen bagaz,ranci za site po eden.Dali ima opcija na vrakjanje od germanija da se zeme kufer i da se doplati za istiot?kade moze toa da se najavi?tamu direktno na aerodrom ili ke mora online od tamu da probame?dali imal nekoj slicno iskustvo?planirame da kupime poveke raboti,pa bidejkji nema da ima dovolno prostor vo rancite pretpostavuvam zatoa podobro e so kufer...i dokolku znae nekoj kolku se doplakja za istiot dokolku se zeme vaka od posle
Треба на картата за враќање на еден од вас да додадете куфер. Тоа онлајн се прави и доплаќа, можете уште сега да купите, а можете и тогаш пред враќањето. Цената не е фиксна, може да проверувате, пример може денес 10кг куфер да е 1200 денари, утре истиот куфер да е 1800 денари. Се случувало вечерта пред лет да сфатам дека 10кг куфер ми е малку, па сум доплаќала за поголем куфер (се доплаќа разликата меѓу 2та куфери), и тоа е можно, да го имате како опција
Имам мал проблем во четврток навечер платив карти со банкарски трансвер. Не со картица дирекно уплата е уплатена петок ( уплаќам од Германија) и сега за сега сеуште не е потврдена резервацијата а скоро 5 дена е понинато. Се е точно наведено. Дали се смета 5 работни дена или сабота и недела ги сметаат? Значи уплатата е од петок иако иам доказ дека во четврток им платив вечерот онлајн околу 22 часот.
A dali ako se dodade kufer od sega na edna od povratnite karti bara dimenzii na kuferot?ili samo kg?dali moze mesto kufer mekana torba da bide?ili toa se racuna kako racen bagaz?
Со ова што го кажа немаме баш информации. Кога сакаш да одиш, каде сакаш да одиш? Дали се работи за летна/зимска екскурзија, продолжен викенд, празник, викенд…