Wizzair

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од Goldeneye, 11 јануари 2013.

1. CekajDaSeIsl

CekajDaSeIsl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2020
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    23
    На баба ми братот имаше сличен проблем. Имено сакаше да купи карта во еден правец, а автоматски му дало повратна карта во истиот ден, после тоа на секоја понуда треба да ја кликнеш опцијата што ја сакаш (пример сакаш најефтиното, го кликнуваш тоа). Звучи збунувачки, но многу глупаво им е направено сега на апликацијата. Баш денес пола саат се мачевме со тоа.
    Опциите не им се поделени и не пишува да одбереш, изгледа како обичен текст на страна

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. steffriss

steffriss Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    1.449
    Zdravo feminki
    Imame rezervirano karti za 2 vozrasni i dve deca so racen bagaz,ranci za site po eden.Dali ima opcija na vrakjanje od germanija da se zeme kufer i da se doplati za istiot?kade moze toa da se najavi?tamu direktno na aerodrom ili ke mora online od tamu da probame?dali imal nekoj slicno iskustvo?planirame da kupime poveke raboti,pa bidejkji nema da ima dovolno prostor vo rancite pretpostavuvam zatoa podobro e so kufer...i dokolku znae nekoj kolku se doplakja za istiot dokolku se zeme vaka od posle

3. Eho

Eho Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2024
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    293
    Треба на картата за враќање на еден од вас да додадете куфер. Тоа онлајн се прави и доплаќа, можете уште сега да купите, а можете и тогаш пред враќањето. Цената не е фиксна, може да проверувате, пример може денес 10кг куфер да е 1200 денари, утре истиот куфер да е 1800 денари. Се случувало вечерта пред лет да сфатам дека 10кг куфер ми е малку, па сум доплаќала за поголем куфер (се доплаќа разликата меѓу 2та куфери), и тоа е можно, да го имате како опција :)

Последна измена: 3 ноември 2025
    На steffriss му/ѝ се допаѓа ова.
  4. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.906
    Допаѓања:
    34.384
    Имам мал проблем во четврток навечер платив карти со банкарски трансвер. Не со картица дирекно уплата е уплатена петок ( уплаќам од Германија) и сега за сега сеуште не е потврдена резервацијата а скоро 5 дена е понинато. Се е точно наведено.
    Дали се смета 5 работни дена или сабота и недела ги сметаат? Значи уплатата е од петок иако иам доказ дека во четврток им платив вечерот онлајн околу 22 часот.

5. steffriss

steffriss Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    1.449
    A dali ako se dodade kufer od sega na edna od povratnite karti bara dimenzii na kuferot?ili samo kg?dali moze mesto kufer mekana torba da bide?ili toa se racuna kako racen bagaz?

6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.910
    Допаѓања:
    39.350
    Се сметаат 5 работни дена.

7. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    1.588
    Има ли некој проблем со апликацијата?
    Мене не ми ја отвара воопшто.

8. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    79.053
    Димензии само за рачен багаж, за чекиран багаж можеш каков сакаш

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. M@11

M@11 Нов член

Се зачлени на:
    Вторник
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали до јули би требало да поевтинат картите бидејќи до повеќето градови повратна карта е 250 евра?

10. BraBru

BraBru Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    974
    Со ова што го кажа немаме баш информации. Кога сакаш да одиш, каде сакаш да одиш? Дали се работи за летна/зимска екскурзија, продолжен викенд, празник, викенд…