Може смешно прашањево, ама на кој јазик пиша mail, дали морам на англиски или може пример германски? Во мојот случај се работи за поместен во јули, а новиот датум не ми одговара. На телефон ми рекоа дека сум кликнала дека ја прифакм новата дата па неможе повеќе ништо, додека на профилот уште ми стои да ја потврдам новата дата па си викам да пробам и по mail може ке успее нешто.
да ке ти направат проблем и нема да можеш да леташ јави се на тој бројот некаде низ последните страници е пишан и прашај да преправиш сепак и преправањето кошта 45е
Има некој проблем со најава на ВизЕр профилот?! Ми вика Wrong password or e-mail address.Please try again! Знам дека не беше погрешен, ама ај ресетирав... И пак исто ми дава Утре патувам, сакав торба да додадам и сега...
Е да ама повеќе се доплаќа на шалтер, јас имам платено годишно ВизЕр членство, поевтини се и картите и багажот... Сега најдоа а... јас кога решив да шопингувам таму Абе мисли ми читаат, за да не фрлам пари. Ми викаат, доста ви е еден куфер и 3 рачни торби
Ќе трае додека не се искупам за еклерите На ФБ ја исклучиле опцијата за оставење коментари Многу луѓе коментираат дека не можат да се логираат.. Па би рекла за некој саат ќе го оправат системот.. Или за некој ден, ако префатиле нешто од МК менталитет, со оглед на тоа што една база имаат во СК
Од ваши искуства, колку време уназад од датумот на патување е најисплатливо да се купат карти? Приметувам дека за исто место, од сега за месец дена е доста поевтино отколку од сега за 3-4 месеци...
Дали може некој да ми објасни детално за резервирање лет преку интернет, првпат летам, имам многу нејаснотии. И како потоа ќе отидам на аеродромот, ми дава ли некаков код, како после да си ја подигнам картата на аеродромот?
не..првин резервираш карта и плаќаш, 30 дена па натака пред летот се чекираш и откако ќе се чекираш во пдф фајл ќе си ја спуштиш картата и ќе си ја испринташ..на неа е бар кодот кој после на аеродром ќе ти го куцнат
Опцијата да се резервира автобуски превоз од/до аеродромот... мора тоа да се направи он лајн или не мора? Поточно дали морам да резервирам и платам и за тоа преку интернет или таму можам да се качам на автобусот без резервација?