Се доплаќа за на аеродром освен онаму кај што нема опција за чекирање онлајн. Скопје има До 3 саати пред лет може онлајн.
zdravo ,ke patuvam so wizzair za svedska,.me interesira dali smeam da nosam parfem ,pudra ,maskara ,rolon,senki za oci i kade da gi nosam ,vnatre vo bagazot od 55/40/23 ili vo najlonce ,i kolku paketi na cigari smeam da nosam ..fala pozz
Феминки, здраво! Да Ве замолам за инфорамација. Ќе патувам со Wizzair и ќе носам само рачен багаж. Незнам колку течности (пудра, парфем, шампон, течност за леќи...) смеам да носам??? дали сите вкупно да бидат 100 мл или смеам повеќе????
Aко шампонот е во туба од 100мл нема да го фрлат. Јас носев се од ова во рачен нрколку пати и се посебно беше по 100мл или помалку и ставено во ќеса зип се во една. Не правеа никаков проблем.
Новата политика на wizzair е малку конфузна за мене. Прво пријавувањето 48 часови пред лет, што е со check in на повратниот лет кога е тоа достапно? Дали во тие 48 часа треба да се испринтаат картите и за одење и враќање од избраната дестинција, што е достапно? Ве молам ако знае некој, фала
Јас на тел почнав да ги покажувам и не ми правеа проблеми дури ни на нашиот аеродром. Има апликација специјално за тоа И преку веб и преку мобилна апликација..
Ме интересира,дали 14 годишно девојче може да патува само во придружба на машко дете од 13 години ? Ви благодарам,однапред. П.С : Со WizzAir
Ќе патуваме со мм и керка ми и за сите имаме рацен багаж плус 20 багаж, дали освен рачниот багаж дозволено е и ташна да се носи и керками да си носи ранце мало детско?