ДА. Лаптопот со тебе горе у авион. Само ја би ти препорачала да не зимаш никакви дезодоранси, шампони и сл. ствари да не ти тежат за џабе у торбица пошто у Германија ќе си купиш ем поубави ем поевтини
Не верувам, јас патувам редовно и тоа со L ранец (а мене у карта ми пишува S) , до сега не ми направиле никаков проблем.
Дечки, пошто за Германија не се чекира онлајн туку директно на аеродром, треба таму да го однесам испечатен кодот што ми го пратија на маил или не мора?
Веќе нема L и S како порано т.е платен и бесплатен Односно ставаат розева Л лента на рачниот багаж затоа што нели, сега Л е бесплатен а големината на S ти е само со доплатен приорити бординг Проблем некогаш може да прават, ако ептен за ситници решиле да се фатат. Се случува иако ептен е ретко тоа
Првпат ќе летам за Германија, имам пријавено багаж од 20 кг, но на вагата ми испаѓа 22 кг куферот, не можам да извадам ништо се ми треба. дали може да се доплати таму некако? и уште некој совет
Ја не би доплаќала искрено. Би извадила нешто. Секој пат кога патувам си викам се ми треба и на крај пола од стварите нема ни да ги распакувам, ако ти треба нешто толку итно можеш да си купиш ново . Друго тебе те следува и рачен багаш до 10 кг мислам, што не ги претуриш тие 2 кг во рачниот?
дечки да прашам,дали може личноста од кај што е, надвор Европа да ми ја плати онлајн картата? и сакам да прашам тие кесичките пластични и шипенца каде се купуваат?