Zdravo sakam da prasam vo vrska so letovite od wizzair, kolku vreme pred letuvanje moze da se izvadat kartite, dali moze da Se napravi rezervacija sega iako patuvanjeto e pocetok na dekemvri. Prv pat ke vadam zatoa prasuvam.Vi blagodaram.
А ја имаш симнато апликацијата на тел.? Јас секаде преку неа идам. И да ми има некој др. резервирано само Confirmation Code-от го внесувам кај Find your Boarding Pass на апликацијата. Иначе од Web да го симнеш како PDF на тел. мислам не може (барем кај мене не).
Ја имам симнато и апликацијата и PassWallet и се што треба ама немаше опција за download на карти за апликацијата. Кога одев на бординг пас на апликацијата на виз ми даваше бординг карта ама таа опција функционира само додека си онлајн. На веб страната имаше опција пдф и хтмл.. порано имаше и за мобилен верзија за симнување.. Јас направив скриншот со ептен висока резолуција на бординг пасовите од апликацијата плус тоа имав интернет конекција... па некако поминавме Не ми е прв пат да се возам со виз, имам преку 40 летови.. знам каква е постапката. Ова баш чудно ми беше..
Ме интересира дали мозе друга особа да патува ,а јас да ја купам картата со мојот попуст дек аимам картичка за попуст??или само јас морам да го користам попустот?
Девојки, дали смеам да носам лекови, парфем, антипрестирант, пудра шминка и сл работи и колкава грамажа? Може подетално да ми објасните? Фала ви
Течните до 100мл пакување во ќеса од 1л. Тие прашкастите можеш без ограничување во гр. Лекови смееш колку што ти требаат.
Епа многу е, толку се аеродромските таксиЊа.. нас до Маџари 1200ден ни зема. До Ѓорче и Карпош рекоа 1500 Може само да се договори со некој возач да ја однесе. Носат за 600-700ден .. Автобусот мене ми е најдобра опција, ама последниов пат бевме премногу товарени плус и тројца, па поисплатливо беше такси
Има компании за превоз на патници што возат за 15 евра, а на аеродромот исто пишува Taxi 20€, повеќе од 20 не би дала па што сака нека е. Еве овие на Групер, редовна цена 900 https://grouper.mk/deal/businesstaxi-prevoz И сигурна сум дека уште неколку компании има што возат за 900.