Па како што гледам имаш пишувано и одговарано на сите 76 страници а само моето прашање ти е „македонска работа“. Македонска работа е твојата арогантност. Како што знам сите прашуваат нешто на овој форум и некој што знае им одговара а не се прават паметни. Поздрав
Абе јас знам дека е толку тешко... што да се прави.. Ми трбаше околу 10 секунди ама знааааам знам колку е тешко.. Па и интернет ќе си трошите.. па и време...ехеее ЕВЕ.. Дури и сум ти одбележала за да не се изгубиш низ редовите
Дали има негде димензии за детската количка? Нашата е малку поголема,не знам низ скенерот дали ќе помине...
@Dust @Herrera ве замолувам за подетално инфо. Сакам да го купам годишното членство на Wizzair. Е сега муабетот ми е што никаде не видов дали може да се купи само членството без билетите или мора со билетите?
Јас ќе ти одговорам, сега купував членство и мора со карти да се купи. Во некој момент додека гледав низ сајтот, пишуваше дека мора со карти, затоа и го запамтив како информација Третата точка, кај што вика дека мора да се комплетира резервацијата, односно букингот
Пробувам да резервирам карта од Мкд за Герм. Онлајн групна карта значи за мене маж и дете, се во ред кога одам да ја наплатам не сака да ја изврши уплатата , имам лимит на сметката за плаќање, е сега денес му резервирав обична карта од Герм, за Мкд и немаше проблем а за групна има. е ај ако некој може нека ми објасни зашто е тоа така?
Кога одиш да резервираш има цена за визер членови и обична. Избери ја таа за визер членови и само ќе ти го додаде членството и ќе те праша дали прифаќаш.. Значи во исто време ги купуваш, со една трансакција Треба да бидеш логирана иначе..да не заборавам
Мислам дека и да не ги избереш цените со членство, кога ќе ги избереш обичните цени, во еден момент те прашува - ако сакате да купите Wizz Discount картичка, на овие цени ќе ви се израчуна ХХХ попуст. Така јас ја купив пред 2 недели муабетот е, да, одма се рачуна попустот ако ја купиш Всушност испаѓа дека во текот на купувањето на картите, се појавува и можноста за купување на членската карта. Пред тоа, самостојно не може
Го најдов Даст, околу 3000 ми испаѓа за двајца со членска карта. Јас дека преку апликацијата гледав. За Малта иначе во еден правец.
@buba4e89 треба и на апликацијата да имаш опција за да гледаш по Wizz Discount цени, само да штиклираш И ќе знаеш дали ти се исплати да земеш картичка или не
Куферот со 20 кг тежина, мора да ги има точно тие димензии што се на страната, или може да биде помал? За поголем знам дека не може. За германија карите ги чекиравме на аеродром пред лет, а за назад треба пак, онлајн или како? Картите се повратни, за натаму само со рачен багаж, а за назад е резервиран куфер од 20 кг.
Тркалцата влегуваат во димензија или не, пример ако е куферот 55 см треба со се тркалца да биде толку или без? Секогаш се збркувам со ова.
Немам видено димензии за количка. Спореди ги димензиите на количката со димензиите на најголемиот куфер што може да се понесе. Поголема е и од најголемиот куфер?