Здравоо, имам еден ваучер од Визер што не ми е потребен па ако некој е заинтересиран нека ми пише ЛП.
Ne mi e bas jasno znaci ako patuvam so bebe a imam kupeno wizz priority mi sleduva racen bagaz 40/30/20 i kuferce na trkalca ili i dopolnitelno uste eden racen bagaz za maloto ve molam za odgovor bidejki prvpat patuvam so bebe
Со тоа што бесплатниот Виз Приорити не го вклучува и гратис куферчето од 10 кг Виз Приорити нели се добива на основа дека патуваш со бебе, а со тоа и дополнителна торбичка за бебе
https://wizzair.com/mk-mk/informati...ti-na-ceni/povrat-na-sredstva-i-kompenzacii#/ Повеќе инфо имаш тука.
да не има некој проблеми со визаир со плаќање вчера и денес? сакав да докупам еден куфер и ми стои како неплатено, а картичката помина и парите се резервирани. Пробав повеќе пати. Да звонам ќе ме кошта уште колку еден куфер.. А не ми дава да се чекирам без да платам.. Имате ли совет?
Куферот со 20 кг тежина кои димензии треба да биде? Не сум паметна дали да доплаќам приорити 700 ден.во правец или 2500 куферов од 20 кг.Совет,што е попаметно?
Со Приорити добиваш 10кг, чекираниов 2500 шо викаш е 20кг. Јас сум секогап за чекиран, имаш и 10кг чекиран, нешто над 1000ден. мислам беше
Ќе ве молам да ми го појасните следново околу Wizz Discount Club, што значи ова: „попустиве може да се применуваат на секое Ваше патување за 1.999 ден. Дали ова значи дека: 1. попуст од отприлика 10 евра има само на карта чија цена е над 1.999 денари и 2. дали попустот од 10 евра е ако еден лет (во еден правец) е над 1.999 денари или во двата правци треба да е над 1.999 денари? Дали ова значи дека ако на пр. повратна карта е 1.800 ден, не се добива попустот со WDC? Пробувам да ја сфатам логиката кога и дали се исплати да се купи WDC? Фала однапред за одговорите.
Мислам дека тоа 1,999 ден. е всушност цената на Wizz Discount Club (збунувачки зашто никаде не ја пишува цената во денари, дури и на македонски јазик ако бараш во информации пишува 29,99 евра). Што значи дека тоа „попустиве може да се применуваат на секое Ваше патување за 1.999 ден.“ значи „ако си купиш Wizz Discount за 1,999 ден., ќе имаш попусти на секој лет (во рок од една година)“. Нека ме поправи некој поупатен ако грешам. Инаку, правев математики и јас скоро, и баш мислам дека се исплаќа WDC, уште на првиот лет може да ти се исплати ако патувате двајца.
1999 е членството за 1 год Попустите 10 евра по карта, по човек секако..и попуст на багажот Ако патувате двајца повратно ви се исплати уште на првото патување. Ако не тогаш после 3тата карта..
@Dust попуст само на мое име да купам т.е.членство само за мене,а важи за цела фамилија попустот или само за мене?
Има два типа, стандардно и групно членство. Со стандардното, попустот важи за тебе и за уште еден сопатник, ако ти ги купуваш картите. За групното - до 5 сопатници.