Не можам да ги платам картите. До сега плаќав со уплатница ама сега не може дека биле за помалку од 14 дена. Со картичка не можам, во банка прашав ми рекоа можело само со кредитна, со мојата не можело. (Не ми е баш веродостојно ова, зарем некој треба да има кредитна за да може да ги плати. Во Мк може и со обична нели. Зарем тука не може?) Ѕвонам се уште не ми се јавуваат вика обидете се повторно. Ако ми земаат и 2 евра само за тоа што ѕвони ќе се изнервирам. И сега идеја?
Под обична мислам дебитна. На мојава маестро пишува. На таа од Мк на задната страна има три бројки, на оваа нема, а wizzair ги бара тие три бројки. Во банка ми рекоа дека кредитната има три бројки назад и само со таква може да платам, со оваа не може.
да за плакање онлјан треба картичката да ги има тие 3 бројки позади. незнам за која банка се работи, у скоро сите банки немора да биде кредитна картичка, има дебитни картички со 3 бројки позади, таква е најдобро да извадиш за онлјан плаќања.
Затоа што е маестро, а не visa. Побарај од друг корисник на visa картичка дебитна и уплати преку него.
Тоа ми е единствена опција или да одам на аеродром. Едит: Ама пишува дека може со маестро па веројатно не е дека не е маестро туку дека не е за онлајн плаќање.
Најдовме апартманче за 3 дена. Преку букинг , по 50 евра од лице севкупно...Јас бев 2016 ама во Пафос и Паларимни..Не сум била у Ларнака.
Најдовме апартманче за 3 дена. Преку букинг , по 50 евра од лице севкупно...Јас бев2016 ама во Пафос и Паларимни..Не сум била у Ларнака
Најдовме апартманче за 3 дена. Преку букинг , по 50 евра од лице севкупно...Јас бев2016 ама во Пафос и Паларимни..Не сум била у Ларнака
Јас пред месец и пол бев, сеуште ми е тазе. Интересно место.Комерцијално.Посебно кафичите на Финикудес.
Даст додека си тука да прашам... Ќе одам без багаж за доле натаму, арно ама ако накупам ствари ќе ми треба да пријавам на враќање багаж доле. Како оди тоа?
Смее и пегла и фен и депилатор и power bank и пудра во зип ќесичка и течности до 1 литар, по максимално 100 мл поединечно. Смее и млеко за бебе, храна за бебе.