некој што има одено и после завршувањето на работата шетањето по американските познати градови ме интересира. За понудата...агенција, колку пари чини еднонеделно шетање..и сл. Ако има некој да му пишам во порака.
За сите студенти заинтересирани за позиција спасувач ова лето во државата Вирџинија ја имаме најдобрата работна понуда од SPM! Значително намалени трошоци за аплицирање, одлична заработувачка, убаво искуство. Ве очекуваме! https://www.facebook.com/Signature-Pool-Management-SPM-Македонија-1099706530061833/
Ако претходно се имам пријавено за виза али не е од типот работна. Дали тоа може да влијае врз добивањето на работна виза?
Дечки,ај ако има некој идено Wisconsin Dells да сподели искуство и ме посебно интересира кои ми се шансите за виза со оглед на тоа дека сум трета година,првите две чисти,зимски семестар оваа година од вкупно 6 имам само 2 положени испити
Колешки, знам дека тие што биле претходните години требале да извадат потврда за положени испити, па ако сакате да ми кажете дали треба да уплатам 100 ден или повеќе (како за потврда за редовен студент) и за колку време ја издаваат? Има уписи и да не чекам 5 пати огромен ред. На економски сум инаку.
Ramnica nevidena. Pici vetar celo vreme. Nigde ni drvo ni trevicka so isklucok pred mall. Prikaska za sebe. Populacija, vozdrasni luge, isklucivo vozdrasni zosto domovite se eftini. Koga si vo North Dakota se custvuvas kako da si vo staracki dom od otvoren karakter. North Dakota e dobra ako sakas da pisuvas kniga pa nikoj da ne te zakaca, za nisto drugo ne ja biduva. Izvini vaka ama toa e vistinata. Amerika e Californija, Florida, New York, Pennsylvania, Michigan, se ostanato e pustelija nevidena i tek tuk po nekoj grad rasfrlan vamu tamu .
@Natalija272 Тоа што го напиша @toogood е точно. Мене искрено не ми се свиѓа. Ако планираш да правиш пари тогаш оди таму. Насекаде читам дека во Северна Дакота се правеле најмногу пари. Јас кога би можел би избрал помеѓу Ocean City, MD или пак некаде во Флорида. Калифорнија навистина е преубава, ама па таму кириите се поскапи од другиве места.