Dali moze da spodelite mislenja za Work and Travel za vo Germanija? I za pozicija na hotelijerstvo iskustvo?
Јас не сум била лично, од муабети од блиски пријатели, релативно се задоволни. Истите и во Америка беа. Позадоволни од поглед на работа и услови се од Германија, додека доживување, шетање многу повеќе ја фалат Америка. Преку Ameriquest знам дека беа.
Здраво Бил ли некој на сезонска работа во Англија? Како е задоволен и преку која агенција? Ако можете да споделите искуства.
Да, на нив мислам. Може да споделиш повеќе детали ќе те молам. Колку плаќаат, какво е сместувањето, храна и сл. Кои услови ги нудат и дали е сѐ така како во договорот? благодарам
Прв пат ќе одам и јас, вака условите океј ми изгледаат и парите добри, луѓе што биле претходнава година шо ги прашав биле задоволни и ми рекоа ако имаш шанса да одиш.
Дечки,прашање. Дали може да бираме со кого сакаме да одиме? Дали пример ако аплицираме двајца и ако не примат на иста локација може да бидеме цимери? И дали е касно сеа за аплицирање за во америка?