Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    X Фактор - Србија (Сител)

Навистина девојката испеа совршено :clap:
    Онаа со шпагетите кој филм ја тепаше :^) пеела супер ахам да, секако |(

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.972
    Допаѓања:
    90.367

Утре на сител ? во колку ќе биде новата епизода ? :?:

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171

Жељко, колку само го почитував, сите песни му ги знаев...
    Ама понекогаш многу се занесува... Ко сноб е. :wasntme:

И што толку запнале, српско па српско. Демек домаче?
    Еее, Бог да чува. |(

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  4. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416

Дефинитивно Кристина е најфер и најкоректна. Знае што треба да им каже што да поправат или како да пеат. Добро вечерва можеби малку ја претера со тоа "украинската вештерка" но спрема другиве дава баш добри критики. За Кики Лесендрич не коментирам...се што кажува е ДА ДА ДА...
    Емина значи ствааарно ама стварно премногу се занесува. Жељко на моменти знае да даде добри критики но во главно можеби и тој не треба да биди во жирито.
    Вечерва имаше добри кандидати. Пример ромската група ми се идол дефинитивно :D

5. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518

„Украинска вештерка“ беше сосема неприфатливо и неочекував такво нешто. Како и да е, добри критики дава, онака како што треба.
    Жељко ми е за нигде!

6. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276

Емина - Интересна ми е, ама реално што има постигнато освен неколку песни, пластични операции и што се омажи богато во Турција ?
    И претера со тоа што сака натпреварувачите да ја забележат, еден натера да и бакни рака, многу се понаша лигушесто, глуми лудило и мнооогу ме разочара. :puke:

Жељко - Очигледно е дека има краток фитил, ама некогаш знае и позитивно да изненади со некои коментари. Засега ок е. :?:

Кики - Немам видено нешто да искоментира човеков. :tmi:

Кристина - огромна брука беше кога ја навреди девојката со зборот *вештерка*. Ми изгледа многу препотентна, арогантна и дрска. Неомилен лик ми е уште откако ја видов. :x

На tessie и mileystar им се допаѓа ова.
  7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.130
    Допаѓања:
    67.257

Никола паунович беше на она шоуто Операција Триумф, ама очигледно ништо од кариерата, па сега пак се опробува.
    Немаше ништо посебно денес, мене и последната не ме трогна многу, беше ептен унесена, ама гласот не ми беше нешто посебно.
    Жељко па ама се распали кога зема оној да ја пее Лане, царе па царе. |( Почекај нека отвори уста, па после величај го. Глупав.
    И Ромите ептен ги исфорсираа, не дека беа нешто талентирани. Пих.

8. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093

Абе таа со шпагетите значи :rofl: Уште и се чуди па како не им се допаѓа,тоа било позната песна :D
    Во врска со Ромите,мене ми беа освежување после пароливе така да ок за нив.
    А најдобра беше девојката што заплака,не и го знам името ама и предвидувам висок пласман.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  9. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633

Jaс си имам веќе фаворит!
    Дечкото што ја пееше Баила Морена, што кажа дека му починал брат му, роденден што му беше.
    Глас, а богами и симпатичен е :geek:
    и + кај мене има тоа што кажа дека работи уште од мал за да ги издржува мајка му, сестра му и внукичката.

10. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618

Eве Мартинијан овде има изјавено зошто се откажал , зошто се поклопиле настапот на Макфест и аудицијата за наредниот круг , а веке имал спремено своја авторска песна за Макфест и се одлучил да оди оваа година на фестивалот а наредната да се обиде пак ,еве го интервјуто http://www.kumanovskimuabeti.mk/%D0%B5% ... BD-%D0%BA/

На manja666 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422

Добро е, не сум слепа значи, одма го познав дека е он само сменил бајаги стил.Додуша сега прочитав дека нема да стигне далеку, не знам зашто однапред ги откриваат тие информации, нит сме гледале нит ништо,веќе знам кој нема да иде даље.

Мене Тамара ме воодушеви, според мене е дефинитивно во топ 3 до сега.За разлика од Илма која иаку има талент, сметам дека од толку мала не е баш паметно да се нурне во тие води, девојкава ми е спремна за кариера. И симпатична ми е, мила и природна, за разлика од тие претходните 2 кои беа пренашминкани фуфици, оваа ми е природна. На Кики му испаднаа очите по една |( професионализам на нивоу де, на нивоу.

Желката јас не ја коментирам подаље, реков претходната недела класична СРБЕНДА, тоа и те како ќе си го покаже у секоја наредна епизода. Сељак со тапија.

П.С Тамара беше и во јас имам талент, стигна и до финалето, колку сум глупава значи како не ми дојде позната :o

12. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.410
    Допаѓања:
    8.467

Значи ромите се закон, ептен се супер, толку разиграни, насмеани, позтивна енергија, уникатни, нешто што досега немаше. Ма без нив ништо не бива :) .

Ете после малата Илма (мислам дека така се викаше девојчето од Босна) уште еден нов фаворит. Инаку последната девојка исто супер испеа, прекрасен глас. На нашата што и беше, леле се утепав од смејање, други не е ни музикална, а камо ли убаво да пее. А кога го видов Фифи воопшто не очекував дека убаво пее мислев дека ке е нов повод за мајтап, во секој случај браво за него. Не дека пее нешто посебно, но далеку подобро од тоа што замислував.

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.130
    Допаѓања:
    67.257

Е зошто излегле такви информации? Глупости. Ставајте во спојлер друг пат ако начуете нешто.
    Ќе видиме во вториот круг како ќе биде. На американскиот имаше демек таленти, па после се испо*раа сите скоро.
    Баш ми е жал за нашиов што се откажал.
    Ама жириво мислам поодвратно не можеше да биде дефинитивно.

14. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    4.365

Која е таа со шпагетиве бе? :rofl:
    Ај линкче ќе ве молам,информирајте ме :D

15. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167

http://www.youtube.com/watch?v=c11aJ63NTqU

На Dennings му/ѝ се допаѓа ова.
  16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886

Шпагетарката сфатила дека е родена за сцена, тоа е најважно. Се гледа дека жената си има ишјус сама са собом.

За желката си го потврдувам ставот со секоја следна емисија. Се попали ко мајмун, се воздигна ко паун кога ја чу музикара на Лане моје, претенциозно ѓубре, националист а не патриот, таквите ми се најодвратни, затоа имам толку предрасуди кон србите ради вакви примероци а се жив просек ејјј тоа боли, не се подобри бре, се дичат до бесвест. И да имам талент, никогаш не би се пријавила на шоу што срби организираат, уште ли не сфативме дека за нив сите се г*мно подоле од нивното златно.

На anuskaNESTLE, Vikica.cuci, tinkerbelll и 4 други им се допаѓа ова.
  17. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.410
    Допаѓања:
    8.467

Ако зборуваме конкретно за Жељко...далеку е од просек да бидеме релани, се воздигнува му се може и има зошто да се воздигнува. Има успешна и богата кариера, комплетен музичар е (композитор, текстописец, пејач со извонреден глас), еден е од најголемите балкански машки вокали. Така да и нормално е да се дичи малку претера кога дечкото почна да ја пее лане моје, но се на се мене ми е ок :) .

18. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167

Ако пропуштивте:

http://www.youtube.com/watch?v=z1OI5e2IHLY

А Жељко втф!!! Фифи вика - трансџендер, Жељко - транџина, и на крај вика мени се не допада - НЕ, али добро певаш.
    Некако Кристина највеќе се израдува на Фифи аххахах :rofl: :rofl:
    Јас па се изненадив колку позитивни коментари има на видеово, но и смешни како: 8)
    Željka bih vratio u vreme kada su tek izumeli točak. A možda mu je i to suviše savremeno.

едит: Што е со чудниот нагласок на Снеже?

На Hipster и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.674
    Допаѓања:
    22.676

Жељко вчера освежи жими се`. Пун беше со интересни коментари и еднаш у позадина на таков коментар слушаш музика од Супер Марио. :rofl: Ај транџина, а за органот кога објаснуваше? :D Најбољи ми беше за гледање, дефинитивно. Ете и делот го најдов... 3:40 од видеово па натака. Па после накај 5 и 40 и` објаснува на едната дека „Северина добила конкуренција“ и додава „Има меса, може да се ради, може да се...хе хе...“ :D Го обожавав у тој момент. :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=N84_Pw7i ... m1kH2tTqBt

Кристина ме зачуди. Добро е да искритикуваш, ама „украинска вештица“ втф? Не излезе ништо помалку уфилмана од „шпагетарката“.

20. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276

Што сте запнале толку со *шпагетата*? (не знам како се викаше)

Не е во ред девојката да е самоуверена ??? :^)

Според мене проблемот е што имаше високи очекувања за себе, беше сигурна дека ќе ја пуштат, и затоа непријатно се изненади.
    А, жирито - АКО беше стручно жири беа должни да и објаснат зошто не оди понатака (ваков ти е гласот, ти фали ова...итн.) Сепак не се за џабе жири !!! :^)

И ЗОШТО секогаш кога некој натпреварувач е храбар, самоуверен, мора некој од жирито да го спушти на земја, да го понижи пред цела јавност ??? (Пр. Кристина направи споредба со вештерка). :x

Па баш за оваа професија се бара да бидеш храбар, самоуверен.