Ана: Нисам ја крива што је Славко добио отказ! А толку се надевав дека Славко ќе го гледам во следната епизода како водител, и дека со Ана ќе се мењаваат секоја епизода Но, неколку пати го видов Славко зад сцената, дали ова значи дека Славко има можност пак да го видиме пред камерите како водител?
Денес повторно го гледав Х фактор и да ви кажам сменив мислење за некои кандидати Александра не пеела толку лошо колку што мислев, напротив, мислам дека многу убаво испеа, ама фустанот е.. (Инаку не зборувам за онаа која ја вратија) И Маја... Не испеа нај нај, ама има нешто и во неа..... Сепак и кај неа стајлингот беше бљак
Незнам дали јас сум единствената која го забележа ова и која ке го прокоментирам.Мене ми беше навредлив коментарот на Жељко кога настапуваа Докторите.Денес го фатив реприза и тоа ми остави впечаток.Не се сеќавам како точно беа зборовите но нешто кажа за понискиве членови демек нешто да ги издолжите,кинези спомна!? Можда на шега го кажа тоа,ама звучеше навредливо според мене
Чато, Секулич, 4ју подитнооооооо да напусте кучу Великог Брата ама подитноо, толку катастрофа не сум видела одамна
Искрено се надевам дека Чато и Секулиќ ќе испаднат, другите се сосема океј... Го бодриме Даниел до самиот крај секако ама сепак мислам дека откако ќе го уфрлат Маид дека ќе има поголема конкуренција, а и сепак да дозволат македонец да победи не ми се врува баш....
Зарем само тоа ли беше единствената навреда што ја кажа таа вечер. Ееехе, да не почнам да набројувам.
Чато и Тамара по мене те требаше да ги одберат Емина и Кики. Кики требаше да ја одбери Александра С, а Емина Милош. Чато воопшто незнае да пее и е премногу мал, неговиот глас сеуште не мутирал. А што се однесува до Маил, дечкото е подобар глумец отколку пеач, ама ако тој не влезе Жељко ќе се откажел и немало да биде повеќе дел од овај проект п.с. Па големо чудо ако тој не е во жири
Аман више и тука со тоа Маид му е конуренција на Даниел малце од тоа удавија на фб страната на х фактор едни исти ликови ,тој мислам пред се го има утнато шоуво повеке е за гранд неголи за ваков тип како х фактор ,па затоа тоа неговите се свесни за тоа постојано сега пропагираат дека ова било наше шоу и дека требало да се пее само домашни песни а не странски .И пак ке повторам Даниел нема реална конкуренција таму а па најмалце Маид ,дури и по гласови нема да му биде иако е од Босна,се виде тоа по гласањето за во бараж каде Александра имаше повеке гласови од него па незнам и тука не ми е јасно зашто и него го вратија кога рекоа мислам дека еден ке биде вратен ,но нема врска
Јас мислам дека го вратија бидејќи Жељко се има побунето. Незнам кој забележа кога коментираше за Александра С тој рече дека ако не го вратиле и Маид ќе се откажел од ова шоу. Емина најмногу ги подржува своите членови, а најмалку Кики
А во тоа неверувам воопшто дека Жељко тоа го мислеше сериозно ,немаше да го елиминира тогаш ,и неверувам дека заради Тони Цетински не го задржал или пак заради Маја ...туку мислам дека како многумина и него го нервира Маид се виде и по неговата реакција со гестот на Маид со микрофонот ,тоа мислам дека и му го кажа и на аудицијата
Да не знаеше Тони Цетински што е добро, немаше да снима дуети со Тоше, да му помага да се пробие на Хрватски пазар и тако даље. Имаше право за Маид Тони, и Маја и Даниел е Младен се сто пати поквалитни од него. Ама типот е босанец, они се најфанатици кога се работи за вакви шоуа, гласаат од прв до последен. Ама има среќа дечкото, си влага од 3та гала, како да е привилигиран а не пикнат одпосле, што би рекле pity, mercy vote од гледачите. Жељко ако толку го сакаше уште тогаш ќе го земеше, ама сега му е повредена гордоста и егото дека 2ца негови изглегоа и тоа едем по еден, а на другиве ни еден не излезе, па сака да си го зголеми егото со тоа што ќе има уште еден во негов тим. Не од што го сака Маид, туку да не му се undermine неговите спосовности за проценивање на таленти. Страшно, кога се купува франшиза, лиценца на нешто, треба да биде тоа идентично исто како и оригиналот. А не кој како му текнало си преименува како му е по кејф нормално за пари. Не ми прави мерак да го гледам искрено, штом селски се понашаме и немаме никакви критериуми за квалитет.
Биче жустро сега. Гледам Емина во најавата се пофали дека ќе бидеме многу изненадени од неа за нејзините момци. И Марко се пофали дека и тие ќе бидат добри. Исто така и Маид си се пофали Изгледа затутре ќе има што да се гледа, чим сите се изафалија Spoiler Е, ај сега да видиме дали некој ќе се осмели да исфрли некој од натпреварувачите на Жељко http://www.youtube.com/watch?v=Ac35AcPcL24
Дај боже да е така, ама и не ми е баш за верување дека Даниел ќе победи, денеска кога ја гледав репризата, сфатив дека уствари и александра(фаца) бркович не пее воопшто лошо и дека она може да се протне до финале ако не и до победа. Ама ај ќе почекаме уште некоја недела да се изретчат малку па тогаш ќе видиме што ќе биде и кои ќе останат. Само искрено се надевам дека александра с., 4ју и "жутото пиленце" на емина, харис ќе излезат во наредните лајва
Мене Маја многу убаво ми испеа и мислам дека не заслужуваше да испадне, а и 4u мислам дека не заслужуваа да стигнат до двобој бидејќи стварно прекрасно пееја. Иначе мислам дека Ана многу подобро се снаоѓа на позицијата водител отколку Славко Spoiler малце доцам со настаниве ама ако
Генерално, во претходните две live емисии не ми се допадна изборот на песни; а, и поголемиот дел од изведувачите многу подобро се претставија на првите аудиции. Некако, целата атмосфера и фама како да им создава само дополнителен притисок. Не дека немаат талент или не знаат да пејат само оставаат впечаток како да не се пронаоѓаат во песните или не се соживеваат со нив. Според мене, не е во ред што додека трае шоуво им организираат мини концерти и настапи. Во ред е да се промовираат, ама не и на овој начин, бидејќи тоа им создава само дополнителен умор. Додека трае ова шоу треба максимално да се посветени и концентрирани само на настапите во живо. Тамара би сакала да ја видам во изведба на некоја песна од Лаура Паусини. Пр. http://www.youtube.com/watch?v=bQ5mEhePGTY H2O - Фифи - македонскиот Бој Џорџ http://www.youtube.com/watch?v=E5mwp264g-Q Даниел - подобро би било да испее некоја песна од англискиот албум на Тоше отколку претходниот пат што ја пееше Чија си.