Прочитав дека утре ќе пејат сите домашни песни! Аман што толку се запнале,ова некако не му иде баш у прилог на Даниел ама ај верувам ќе извежба и ќе даде се од себе!
Искрено се надевам дека Даниел и Александра Бркович ќе ги видам до самиот крај. За Даниел не треба да се коментира се си е на место. Александра уште од почетокот знаев дека има убав и многу моќен глас...Само некој сега се дочукнуваат во глава дека пее убаво. На аудицијата таа ја пееше Listen од Beyonce, не сите можат да ја пеат таа песна а плус и гласот и беше фатен, болна беше и пак испеа перфектно.. За фаците мислам дека се сосем нормални бидејќи тоа доаѓа од себе, од емоциите, додека пее таа самата не се осеќа бидејќи ужива во песната и настапот и нема што да се буниме за тоа...едноставно се гледа дека девојката ужива во тоа што го пее.
Дали мене очиве ме лажат што гледам, или навистина според мене овој пат и е погодена облеката на Александра ? Барем ова личи на нешто нормално Само уште со косата и шминката да биде добра Па, по толку фаленици, изгледа дека полека, полека си ги земаат конците во свои раце како што треба
Спојлер Препоставувам дека е „Сонце за три светови“ 90% сум сигурна,или пак другa опција е „Сонце не ме грее“ Ги преупредувам тие што несакаат да знаат нека не го отвараат спојлеров
За првава ептен не сум сигурен дека е за него зошто пејачов завива во песнава и ми ја уништува некако а ако ја пее таа се надевам ќе ја отпее Даниел на свој подобар начин ,вторава може Барем малце да му дигне на Лозано гледаноста.
Човеков мислите ми ги чита. Спојлер Пишав пред некое време дека сакам Сонце за три светови да ја пее.
Ова го најдов на еден хрватски форум: Спојлер Така да, ако ова е точно, нема шанси да ја пее „Сонце не ме грее“.
Кој ви вас фаворит (освен Даниел бидејки си е наш) ? Јас најмногу си ја сакам Тамара ааа и да не ги заборавам 4U, Лукиан и Илма !!
Веќе е најавено дека Јелена Томашевиќ ќе биде гостинка утре, да не е тоа за четвртиот live http://www.svetplus.com/vesti/36697/x-f ... ecem-lajvu