Јас се препотив за доктори а како издржаа тие си знаат. Добро е што добија втора шанса и одлично испееја. Илма беше одлична а стајлингот чиста утка. Оваа емисија ќе биде подобра изгледа сите се подобри а коментарот на Жељко за Илма дека се плаши за своите кандидати најдобар е
Добри беа Доктори ама само двајца пееа цело време,другите двајца уста не отворија(не го рачунам тој што свиреше),исто и 4у прават...Не е фер,секој по нешто треба да пее.
Требаше некој помалку, некој (Армин) повеќе ама барем сите да имаат свој дел. Оној го имитираше Драгојевиќ на клавирот, некоја улога му дале, али на лептир машната и Балабановиќ само придружни вокали.
+1 ..и во право беше жељко можеле и другите нешто да отпеат а не само овие двајца.Nекој ке се труди ке вежба а останатите само аааа уууу ке пеат демек пратечи вокали
Тоа дека не е фер не е, ама ако гледате така, тоа се случи и првиот или вториот лајф ( не ми текнуе кој беше). Неколку души пееја, а другите двајца не добија шанса да се истакнат.
Ќе бидам кратка и јасна: Браво за коментарот на Жељко! Навистина добро го поднесоа тоа, меѓутоа не ми се допадна, ама ич изведбата. Зошто цело време го величат тој едниот? Не ми замерувајте, навистина слаба страна ми се имињата.
Дали добро гледам дека моментално темава ја разгледуваат некаде над 360 души? Едит: Овој е тој Маид кој сите толку го форсираа и заради чиј талент Жељко сакаше да го напушти шоуто? Чист просек па и нешто под тоа е.
Дечково понесен Балкан мене воооооли, мрш бе занесен, сељачкото од тебе нема да излезе. Нека учи од Хари Мата Хари за понашање, превише драми.
Овај пак ко Јонче Христоски покоен го фрли палтото... Многу ми е исфилман чоеков, се акна од земја... А инаку добро испеано.
Мислам дека коса ми се крена од последниов коментар на Жељко за Маид Леле луѓе со Маид,Илма,Доктори Даниел ништо неможе да се пробие,босанциве гласаат бре,а нашиве лигушки гревни негде на моја возраст за Докториве гласат,заЛукијан...Незнам што ке се деси...Господе помогни му на Даниел.
Не бе не, уште од старт не го сакам, џабе и опери да пее и да се соблече по гаќи Едноставно не ги сакам оние типични Балкански типчиња.
Штом гледате 400 души, да си ја пофалам омилената пејачка Каролина и сите да одиме на концерти во февруари. Инаку Маид го мислев за подобар, премногу беше ова од него вечерва.