Епа темава по актуелна неможе да биде Што ли ќе се деси ако фатиме сите да коментираме. Дефинитивно треба да се гласа за Даниел и држете среќа луѓе
Маид, ај не се занесувај, мене 300 другарки и другари ми рекле да им пеам на свадба. Ми се допаѓа што има многу позитивна енергија, ама многу се перчи. А оти оној Урош збореше на македонски?
Дечки, не знам дали имате заприметено но тој од Докторите плавиот, мислам Предраг се викаше .И тој исто како таја плавата од 4U нема ни еднаш испеано соло. Барем така имам јас заприметено, можи сум грешка.
Хахахахаха се згазив од смеење на танцот на маид, а вокално беше ок ама пак мислам дека по му лежат народњаци како на харис, едноставно неможам да го замислам да пее странска песна. А иначе урош да збореше на македонски и тоа како на некој дијалект да ми вртеше како и да е кога прозборе ваква останав А сега тамара ми е ок онака, не ми е нешто посебно
Не пее лошо Тамара,ама многу ми е антипатична и сакам да испадне денес,или таа или Александра(не Бркович,другата)
Секое појавување на темава, 100 луѓе + има доле Тамара, некако лоша е во однос од тоа што може она да постигне. А да и Урош ме изненади. Маид, човек којшто неможе а да не те насмее!
Тамара ужасно се труди да биде underground ама не секој го може тоа, всушност многу се ретки. Добра е за некоја жива свирка кај што не се ни слуша толку музиката, ама за шоу.. не.
Денес излегуваат двајца. Жириво ме нервира денес, многу е добро, а не пејат сите добро, Тамара е ужасна, Маид мајмун изиграваше на сцена
Мене ми беше ужасна, не знам зошто жириво е денес вакво? Изгледа им рекле да бидат добри со сите. Не е интересно вака.
колку сте ми чудни и испаничени ко демек Даниел немало да помине, босанците вака они онака а факт е дека до крај ке догура Даниел ем што е добар ем ради гледаноста и маркетингот во Македонија уедно ја користам приликава да ја поздравам Дивајн ...
Илма не успеав да ја слушнам, така да немам коментар. Маид - многу драматично ја испеа песната, не ми се допадна. Мислам дека нему му лежат единствено песните од Здравко Чолич - по тоа што го гледав и на ЈуТјуб. Тамара е мојот фаворит покрај Даниел, и овој настап ми се допадна ама само поради нејзиниот прекрасен глас. Можеби да беше побрза песната, подобро ќе звучеше. Би сакала да ја гледам во шоуто до крај.