И ја мислам дека Тамара беше подобра од минатиот пат.Харис лугушов нема ни да го коментирам.Урош живеел во Кавадарци или Неготино какво Скопје какви бакрачи он самиот така кажа.Леле оваа Емина како го велича лигушов разлигавен босанански...
Девојки а да гледаме и да не коментираме овде? Нека заврши па ќе коментираме. Или кој ќе издржи а хаха
Тамара самата се форсира да на слава на првата аудиција помине денес, минимална шминка и песна тралалајка и ете ја старата Тамара демек. Не ми се допаѓала никогаш а денес уште помалку, треба да си оди дома, а уште тоа иритантно смеење и пренамагање, превртување очи мислиш напад на епилепсија има. Катастрофа ми е...
Јас сега као искомплексирана, ама све на народно ја тераат босанциве, каков поп е ова, какви бакрачи. Им предвидувам иднина такозвана Аднан Бабајиќ.
На Жељко е песнава, од Рањени Орао. Таа што ја пееше Харис. Кажете некое зборче, од таа песната што ја пееше Тамара, ќе ви ја најдам. Леле, колку бргу забораваааааааааааааам. Како се викаа оние апчињана за памтење?
Тамара мене ми беше волшебна!!! Јас од самиот почеток ја засакав, и беше стварно многу лоша претходните шоуа, ама денес беше уникатна, така бавна песна, дури и досадна, тоа како таа ја испеа алал да и е, стварно ми е мила, без разлика шо за сите вас е лудача. А и пофалби за тоа што не беше нашминка како на маскенбал, дури и стајлингот е каде каде подобар од пред тоа. Харис оди отепај се! Минатиот пат како Биберко, денес како поп го стокмиле, антипатичен ми е едноставно, тоа е тоа. Млекце со сламка, Илма под рака, и Даниел на бина под итно! А Маид со микрофончето и у некоа селска балканска кафана со тоа скокање насекаде. Мене никогаш не ни ми бил нешто посебно, не толку да Жељко се треска да го напушто шоуто, о не. Докторите не ми се свиѓаа ич, Илма не ја фатив, на јутуб покасно. АЈМО ДАНИЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ, СТОПИ НЕ И ДЕНЕС! П.с Овој Харис вонбрачно дете на Емина да не и е?!! Како го бране Господе Боже!
Леле неможам да ја гледам Емина кога го најавува овој Харис, цела се лигави и се топи. Сега па и Кристина му се обраќа со некои епитети Баш сакам да испадне детево. Повеќе е за на детска Евровизија отколку за X Фактор.
Добро што им е на судииве, на харис 100000000пати повеќе му лежеше оваа песна т.е овој стил отколку џастин бибер или било кој друг поп пеач
Типично е на Белиеберите Харис да им е фаворит. Леле леле го удлил плстетооо па и Даниел пееше со температура па не ни зуцнаа,лигушче разлигавено
Што се однесува до Харис, и јас мислам дека Емина многу го форсира.Единствено само на првиот лајф ми се свиѓаше како испеа.
Мислам дека нема врска тоа,еве на пример мене искрено не ми се допадна како ја испеа песната од Џастин,а и ми беше фаворит уште од првиот настап
Тешко им оди да не разберат на помладата генерација ,посебно ако се зборува брзо (да нагласиме дека и политиката си игра улога во тоа НЕразбирање СЕГА).Од тоше ништо друго не слушнале македонско :geek: барем тоа им се изговорите .... . Ние сме генерации што несвесно слушајки српска музика ( сме го начиле добро јазикот да го разбираме ..но НИКОГАШ и да го зборуваме ...така да и они ни се смеат кога глумиме лудило и зборува-ме на српски ) Ден денес кај нас се чита српска литература гледаме филмови српски ,ставаме српски преводи на филмови ,употребуваме српски фрази и изреки и користиме нивни сленг .. Македонија не била толку експонирана во минатото ..,и јасно е зошто тешко им оди да не разберат. Сега можеби со интернетот можат да допрат до нашиот јазик , преку музиката и филмовите нови па и да почнат да ја разбиват таа јазична бариера .
Доволно е само да се погледне стајлингот и провокативното играње на Александра за да се сфати како дојде до овде и како и понатаму ќе поминува. Којзнае, можеби и до финале ќе стигне вака...