Емина не го сака Даниел, оти е доста поголем и подобар од вонбрачниот и син Харис Биберко. Па не ни причај мори естетико. Жељко ми е злато! Ај нека ме омаже, чочек цел ден ќе му играм, гола. Како и рече на Кристина - Добро. хахахахахах.
Даниел малце ја утна песната на крај, можеби не е ова најдоброто издание ама сепак кога ќе го споредам со останатите пак е најдобар. Срцка бе, ко напалена тинејџерка се осеќам кога пее.
Не бе не си единствена. Јас сум тука Како што имаше погоре наведено - лоша песна му одбрале, ама сепак убаво ја испеа. Едит: Омиленаа?
Според мене не беше толку лош, испеа како што треба, се коректно, ама пак мислам дека можеше да одберат друга песна некоја. Ај сега ни останува да гласаме само Алал да му е на Жељко што се поправи
Добар, добар Даниел! Јас очекував друга песна од него, оваа баш и не ми е помеѓу омилените за слушање. Повторно си беше свој во изведбата, не имитираше никого, и не беше лошо. Важно е дека гласот негов дојде пак до израз. И зошто веднаш коментари дека ако носи крст на вратот го имитира Тоше? Само Тоше носеше или смееше да носи крстови?!
Аман бре Данјелчо, бре Данјелчо... ме растопи бе човек, абе се заљубив... Абе пеперутки во стомак ми ствараш. Досега ниедна позната личност тоа ми го нема направено. Срам и арам да ти е! Море и Фифи не ми е лош, само што... на српски пее.
Луѓе мене Даниел ми испеја многу убаво. На свој начин прекрасно. Незнам зошто читам толку негативни коментари. П.С. Среќничка е онаа со која што танцуваше Даниел
Се сложувам дека на Даниел не му беше најдоброто издание но искрено фактот дека не живеел долго во Македонија и не комицирал на македонскиот јазик логично е и потешко да го изговара.Но од друга страна моментот дека иако му е тешко цело време зборува и со жирито и во најавите на македонски јазик.Мене ми се допадна неговиот настап а и големо браво за сценскиот настап, супер се снајде!
Тешко на Фифи со оваа до неа, ко да рецитира, цела тежина од песната на Фифи е и по стотти пат не им се сложуваат гласовите.
Срцка е бре не можам. Одличен емоционален настап. Баш ко тинејџерка се осеќам. Уште една песна уништија овие двеве.
Супер беа,мислев дека Маринела не знае да пее,ама покажа дека има добар глас,сепак мислам дека Фифи наша е подобра,и мислам дека не им одговараат гласовите.
И шо ако пее на српски Фифи? Шо сака авторот да каже со тоа. Јас мислам дека редно време е денес да испадне некој без цициња, иако ги перче до небо, или без туле. Имаат време, иако на Емина нозите и се тресат за биберко, осеќа и она, осеќа дека му се ближе крајот.
Браво Фифи! Се шлепа оваа Џогани со неа, баш моќен глас ми има Фифи а Маринела како маче некое не се ни слуша кога пее.