Мене ми се допадна изведбата на Даниел,очигледно единствена сум .Леле кога го слушам како пее па со секој покрет абе како ненормална сум. Искрено мене ми е најдобар од сите до сега.
Маринелче не се плаши, тато дома ќе сврте два три броја и се е во ред, ама нормално, свесна си дека со сила убавина не бидува...Мрш таму мори гуско огусена. Незнам зошто гледам уште, само се нервирам, а баш планирав да си се релаксирам пред колоквиум..
Фифи како ветува: Од наредниот настап, ќе се потрудиме повеќе. Ова ко јас на испрашување... Ќе може наредниот час? Ветувам.дека.ќе.научам.
Шо е со Н2О? Не ми се свиѓа како се претставија сега. До нив е или до изборот на песна, не знам.. За Маринела, нема потреба да коментирам.
Не давајте такви коментари за Даниел на форум. Неблагодарно е како нација да го критикуваме кога стигнал до овде. Се уверивме дека тој е комплентна личност создадена за музичката сцена,а за да продолжи понатаму свесни сме дека му се потребни нашите гласови како МАКЕДОНЦИ. Треба да бидеме единствени и да им го докажеме тоа на другите земји,а на Даниел со нашата поддршка да му докажеме дека секогаш сме со него. Апелирам,повеќе да го цениме за да го имаме тоа што е Made in Macedonia
И јас ви се придружувам Заљубена сум Ај да кажам нешто и за другиве за време на рекламите. Харис - мислам дека ова му е најдобриот настап до сега. МНОГУ подобро од претходните пати. Такви песни му лежат, шта чеш Маид ја размрда цела публика Убаво испеа, а и тие фацичките што ги правеше.... срце е бе Илма добра беше, оваа вечер малку поскромна беше Тамара беше многу подобра од минатиот пат, ама не беше нешто нај нај. Александра беше заводлива, имаше и настап и песната и беше ок. За стајлингот нема да коментирам, не видов ништо освен тие фустаните на фифи и маринела Овие пак, погрешна песна, гласовите не им се совпагаат воопшто.
Барбика Од такви кои го бранат туѓото на меѓународен натпревар,наместо да го поддржат своето не можеме да дојдеме до победа.
Лош избор на песна имаше Даниел.Али сценскиот настап му беше WOW (смајли со пуштен јазик до земја). Ех,што сакам да си бев на место од девојката..
Реални да бидеме, на Даниел послаба страна му се македонските песни. Не дека го критикувам, ама едноставно така мислам... А дефинитивно можеле и некоја подобра песна да одберат... А тоа нема апсолутно никаква врска со тоа што не зборел подолго време македонски. Едноставно ја учиш песната и толку... Алекса според гласов ме потсеќа на Саша Матич.
Не ми се свиѓа песната што ја пееше Даниел.Ама ме наежи со настапот! Ми се стресоа колената. Многу е шармантен,ама ептен. Како нежно и полно со емоции ја гушна танчарката. Има нешто во него. Ептен,ептен мил настап. Инаку многу ми се свиѓа и водителката, многу убаво е нашминкана.Сакам таков кармин.
Види го ти Алекса, какво маче е вечерва Одлично изгледа а и настапот му е многу поубедлив од минатата вечер.А и песнава многу ми се допадна.Лајк за Алекса
Барбика ја читам и на друг форум, одма ја познав која е по едно мислење. По нејзините мислење не го сака баш Даниел.....