Алекса ми е многу убав вечерва,како и секогаш,и добро испеа ама предходниот настап му беше подобар,барем јас така мислам.
Даниеееел човечее ме растопииииииииииииииииииииииииииии Ја само не сфаќам зошто беше бос... ама како и повеќето овде и завидувам на девојката што играше со него Легенда бе легенда ! И да прочитав нешто демек Даниел носи крстови за да личи на Тоше ? -.- Дај бе немојте со вакви глупостии Ај сега се што носел Тоше ќе се забрани, немој случајно да го имитира некој !
Алекса мислам дека може да пее вакви песни. Не сакам да ме разберете погрешно, но не знам шо толку тинејџеркиве на моја возраст гледаат во него. Според мене просечен глас. А овоа стајлингов нема да го коментирам. Барем вака да го облекле минатиот пат, кога пееше нешто анџео или како и да беше.
ццц Барбика ма, се гледа дека си уан ин а милион штом имаш толку против Даниел. Дечкото повторно, је разва-ли-о! Иако не ми се допадна изборот на песна сепак беше одличен
Оваа Емина станува иритантна со тоа претерано фалење и потенцирање на нејзините кандидати. Мислам во ред е да ти се драги и да ги поддржуваш ама она толку ги брани и ги дига до неботот како некоја хиена е. После шоуто мислам дека ќе ги посвои сите и ќе си ги носи во Турција. А мене пак нејзината група ми е најлоша, и сакам некој од нив да излезе вечерва. По можност пиленцето, нека оди дома, нека учи школо, не му е местото овде.
Луѓе знам дека ќе ме убие некој но да прашам што пееше Даниел Имав итна работа на тел да средам и морав да излезам од соба,за да не ме убијат Инаку никој од Доктори не еее од Македонија, од Неготин град некој е Урош валјда Србија е тоа
А,што е ова Авон што ги даваат како ги шминкаат натпреварувачите?Многу ќе ми помогнат особено за 1 Април .
Колку и да не ја сакам Снеже, тоа Јоксимовски беше шега на сметка на Жељко заради матерниот јазик. И самата се насмеа додека го изговараше тоа...