Ако некој му ја одбрал песната на Даниел тоа се фановите! Неговите сонциња можеби не сте во тек но така се вика фангрупата на Даниел. И го обожавам сонце наше најголемо НО сепак мислам дека ова му беше најлошо издание до сега. Меѓутоа Даниел до сега бил толку совршен што мислам дека има место за грешки за разлика од другите кандидати. ♥♥
Јас сум за Даниел,останативе некако ми се смешни. Илма се издвојува од сите нив покрај Даниел. Тамара ми беше фаворит на почетокот,сега се сложувам дека имаше подобар настап но не е тоа што беше. Жељко ! Се гледа дека човеков го сака нашето сонце,ама страв ми е некако поради Маид,не дека е подобар од Даниел туку поради тоа што босанциве се опасни со гласањето,тоа е и причината што Харис дотурка до тука Пс:Овие 4у ужасни се.
Александра ја пее мојата омилена песна од Негатив, а и многу ми се допаѓа оваа верзија, што не ја копира оригиналнта. Ок ми е, што би рекол Жељко коректно
Абе може ли оваа Александра да испадне без проѕирна блуза, кај што и се гледа прслукот? А во фацата, ау страшна ми е... Сепак добро испеа.