Иако прави фацки мене супер ми е Бркович :up: Него нели ќе ги намалеа цените на пораките?Пак се 41 денар само пари да се дрпнат.
Прекрасно. Александра Б. растура. Не ја паметам каква беше на аудицијата, ама памтам дека и таму беше извонредна. А, ќе заборавев. Фала Богу изборот на песна исто ми се свиѓаше.
Знам дека минатиот пат имаше дискусија за тоа,па затоа реков да прашам Една порака не беше прифатена и не знам дали треба нула или не.
Со тешко срце морам да признаам дека Лукијан ми е предобар вечерва... Еве ја оваа драма жена Емина пак крокодилски солзи рони, напорна е стварно!
Се подобар и подобар ми е Лукијан,почна фаворит да ми станува(скоро сите мене фаворити ми се ) иако на почетокот малце утна,многу тивко пееше.
Истото мислење го делам, и добро што се падна кај Емина, а сега тоа што е емоционално настроена е др. работа Едит најдобро е облечен
Жељко Јоксимовски - глупост .. Ако беше враќање за -матерњиот језик - многу неумесно, и непотребно. Па човекот искрено си кажа дека згрешил , и се извини ,мислам и очигледно беше дека се работеше за грешка без умисла.Многу ми е лигава и језиво слаба водителкава наша , а плус некако со некој чуден дијалект ми зборува, кој не се приметува на прва, ама како и да е некако испрано ми делува во секој поглед. А инаку од кандидатите вечерва никој посебно не ме воодушеви. Очекувам до крајот Даниел да растури со песна како првиот пат со Ред, и малата Илма да потврди дека е најдобра од женските, како што го направи тоа со Има један свијет.
Ма знајш она мора да изводи како неа да ја расплачиш инаку некој може да ми кажи како се вика водителката преуба ми е
Ако мислиш на бина Ана и јас ја обожавам и сме едни од ретките. Иначе мислам дека и операција триумф водеше она само со долга коса :3
Емина веќе незнам што да кажам со излив на емоции... Еве едно ха ха Емина Јаховиќ за време на секс : Го вадиш, и го покажуваш, и она вика ''Лелеее колку е убав!'' и почнува да плаче.