Емина не е Емина ако не се фолира и не пушти по некоја театрална солза. Допрва ќе плаче кога ќе и испадне нејзиното "ЖУТО ПИЛЕНЦЕ" !
Ај сега кога завршија наспатите да прашам,1 или двајца испаѓаат,дека јас знам 2 а водителката прееска кажа 1 иако нејзи некако не може да и' се верува,многу изгубена е,Славко беше подобар..
Јас морам да признаам, дека Лукијан вечерва највеќе ми се допадна, од сите. Па Вие ако сакате, карајте ме. Аман мори Емино веќе, досадна си ко пролив.
Лукијан ме разубеди. Мислев дека не е ништо посебно, нешто како Алекса, ама сега гледам дека сум правела грешка. Голема. Преголема. Едит: Емина вака ако продолжи, ќе ја исфрлат од судии. Може негативно да влијае на кандидатите. На секој втор настап, ете ја нејзе расплакана.
Колку е вицикаста Снеже хаха. Жељко Јоксимовски бе тикварка.Ај човекот што два пати се извини она ќе изиграва дрвено адвокатче. Марш таму! Него еден,или двајца испаѓаат вечер?
227 страни....а НЕ ВЕ МОЖАМ, и два дена да читам неможам да ве до читам инаку најдобар за вечерва според мене Лукијан, најслаб мислам Тамара или Даниел. Даниел никако Македонска песна убаво да испее, а Тамара не сакам ни да коментирам преслаба. Најмногу сакам да отпадни Секулиќ..али добра беше вечерва. Илма супер, Алекса можеше подобро, Харис супер, Брковиќ прееодлично, Фифи и Маринела средина добри беа ама во хорор ефект , Доктори така-така, Фор ју супер енергично. И за крај да кажам многу сакав да се врати Маид, ама после овај настап сакам да отпадни, ЗАНЕС не виден е, само за во Звезде Гранда е. Стајлингов во глобала подобар е за разлика од минатиот пат, жириво се ОК раположени, водителкава е супер. Други забелешки немам сега за сега
Ајде во кратки црти и јас да искоментирам.. Маид беше енергичен,ама има нешто сељачко и иритирачко кај него,сеуште незнам што е,ама не можам да го слушам. Александра С. ја бива за на сцена,девојката е права типка,има и изглед и харизма,а вокалните способности и се на минимално ниво,иако солидно испеа вечерва. Даниел наш си е срцка,уште кога почна да пее се виде дека не му одговара песната на неговиот глас,ама тоа не го спречи да ја донесе совршено сета емоција.Се заљубувам во човеков Другите ми беа онака солидни,многу подобри од претходниот лајф,нема што да се коментира. А мене звезда на вечерта ми беше Лукијан,која емоција ја покажа,едноставно воодушевена бев,иако Емина е drama queen,не и замерувам што пушти солза.
Кралицата на хуморот, досетливата Снеже, има 10 секунди од мене да се телепортира на некоја друга планета... Која кич особа е, не е ни сама свесна.
Е нз дали приметивте ама изгледа сега жирито се грижи за стајлингот претходно цело време негативни коментари даваа а сега сами напоменаа и кристина и емина дека они го средиле стајлингот а искрено и се приметува претходно кловнови и пауни беа..
Искрено сакам она пилето на Емина да искочи а,богами и двајцата заедно у пакет Јас гласав за Даниел уште да ми ја прифатат пораката
Емина (за жал) многу сака да ја глуми Никол Шерзингер во Х Фактор Ук но допирна точка си немаат Знае само феноменалан си и феноменална си Речник 0 Плачка ! Даниел и Лукијан Жуто пиленце оут