А коментари за нашиот Даниел? Добар беше вечерва, но сепак мислам дека подобро му стојат странски песни По мое мислење мислам дека Харис треба да го напушти шоуто, гласот сеуште не му е оформен и е сеуште мал А и овиј Маид како ме нервира И морам да кажам облеката повторно ужасна
Се согласувам дека пиленцето треба да одлета Да има Еминка зошто да плаче. Во глобала сите беа добри вечерва во споредба со минатиот пат. Гледам не сум единствена пријатно изненадена од Лукијан, срце е бе
Томашевиќ ми е најдобра појава од соседиве. Лепота и невиден глас, ја обожавам, можам со часови да ја слушам.
И мене ме извади од такт,кокошка Некогаш е во право ,но одма менувам мислење кога некој е безобразен и те прекинува во муабет
Тука би ја додала и Александра Радович, иста класа на пејачки ми се, кој според мене треба да бидат идол на младината, а не Цеца и Карлеуша
Аман од оваа Емина!Абе статуси става за пилето неа што било повредено да гласаме за него и за нејзината екипа.Леле колку жално Ако ми го исече кромидот за туната и заплаче квалитетно ќе се размислам .
Боже оваа Тамара како завиваше ..ужасна е за слушање .. мора да отпадне . На Даниел баш не му одговараше песната - а и сценскиот настап беше претеризам со девојката . Маид е занес потрес - сељак , се понаша како велика ѕвезда. Докторите некако не ми се некој фаци како за пред камера ... Алекса и Лукијан ги форсират до бескрај , мислам стварно претерано е .. Маливе се најдобри ИЛМА И ЧАТО .. СО СЕКОЈА ПЕСНА СЕ СНАОГАТ ДОБРО , А НЕ КАКО ДРУГИТЕ ЕДНАШ ГИ БИДУВА ДРГ ПАТ НЕ . Е ТАКА .. ФАЛА ПРИЈАТНО .
ахахха прати ја после кај мене xD иначе приметив мн срби,хрвати ли шо и да се на коментари кај емина пишуваат "само Даниел", "Даниел е најдобар" итн.... што искрено колку и да е добар не ми се верува дека ке победи сепак Македонец е но можеби имам некоја надеж