1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. EMA2

EMA2 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2013
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    33
    Емина многу добро ги брани своите кандидати,не се крие ко Кики и ке видите нејзините кандидати најдобро ке поминат!!!

2. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Сега резултати изгледа ќе читаат баш ме интересира кого ќе стават во двобој.

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Мене ми стигна 5 минути откако ја пратив пораката.

4. an4ii

an4ii Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    441
    Гласано за Даниел :D

5. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    19.039
    Допаѓања:
    108.736
    Абе нели ќе беше 21 денар пораката а не 41 ??? :devil: денес така прочитав на нет :devil:

6. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сите ја реметат Катарина па и сама си се ремети, не стигнала ни да фалшира пошто ни уста нема отворено. Тооооо! :rofl:

На Glossy-girl, sara3, Sanniii и 5 други им се допаѓа ова.
  7. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.862
    Допаѓања:
    32.479
    Во темата коментари со брзина на сетлината. Ајде и јас да си кажам неколку збора во врска со вечерашните настапи. Многу добро ми почна емисијата за разлика од претходните вечери има доста позитивни промени и во стајлинг, избор на песни. Инаку мислам дека оваа водителка е подобра за разлика од Славко. А од жирито оваа Емина ке престане ли да вика само феноменално фантастичен си и да плаче само. Одвратна ми станува веќе. Жељко ми дава најреални коментари.
    Илма супер го започна вечерашниот лајф. Овој пат и беше погодена песната за разлика од претходно со Бруно Марс незнам што мислеше Кики, и испеа одлично како и секогаш. Стајлингот и беше погоден за нејзина возраст и немаше црвен кармин фала богу.
    Баш се зачудив ова што се случи со Доктори и ми падна криво посебно кога им ги видов изразите на лицето. Сепак гордо го поднесоа тоа и добро е што им дадоа уште една шанса бидејќи немаше да биде фер.
    Тамара имаше подобра нијанса кога се работи за песна, но сепак мене ми е некако просечна во однос на првата аудиција. Морам да ја пофалам за стајлингот и нема зелена шминка веќе фала богу.
    На Даниелчо наш се гледа дека повеќе му лежат странски песни, но сепак не испеа лошо. Си гласам редовно за него :)
    Александра С. многу е подобрена и во пеење и во сценски настап. Позитивно ме изненади овој пат.
    Харис Чато незнам ова дете не го можам. Некако ми е многу антипатичен и се надевам дека ке испадне што побрзо.
    Прочитав многу негативни коментари за Маид, а на мене баш ми зрачи со позитивна енергија и има неверојатен глас. А за сценскиот настап едно браво, ептен ја подигна атмосферата.
    Алекса ми е просечен глас, стајлингот му беше добар без патиките :rofl:
    Александра Бркович - како повеќе ја гледам девојката така повеќе ми се допага. Не ја приметував многу на почетокот но сега навистина сум пријатно изненадена од неа и конечно не ги прави веќе тие фаци :)
    Лукијан се подобрил и убаво испеа вечерва.
    Ајде доста пишував сеа да видиме резултатите од гласањето.
    GO GO GO GO GO GO GO Даниел :inlove:

На Filiposka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    Eве и мене ми стигна по 10 мин. Испаничив јас одма. :D

9. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Како се вика песната што ја пееа Доктори? :)

10. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.182
    Цела Фемина во темава, мислење да неможеш да испратиш :D

Гласано за Даниел :inlove:

11. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Cesarica-Oliver Dragoevic :)

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    Цесарица- Оливер Драгоевич

13. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Вечерва беа подобри во споредба со минатиот пат.
    Најдобар за вечерва дефинитивно Лукијан :inlove: :inlove:
    Од 4u стварно оваа Катерина глас и се нема слушнато. Само онака се појавува на сцена.
    Даниел задоволително иако имал и подобри настапи. Маринела од старт ја форсираат некако дека ќерка на Џогани....

14. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Што сте напраиле бе луѓе, треба да се прогласи мерка за брзина: мислења во темава во 1 минута :lol:
    Гласано :inlove: Идеме сега на навивање :rock: :D

На Dennings, vetre и Femina777 им се допаѓа ова.
  15. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    538
    Допаѓања:
    236
    Леле треба Александра Секулиќ да испаднее ! :devil:

На unconditionally му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Мене Даниел баш одлично ми испеа, ама со сценскиот настап ме освои, се стопив.
    Највеќе ми се свиѓаше Лукијан.. Од кај го извади тој глас, дефинитивно најдобар настап до сега.
    Најужасни ми беа Доктори. Не заради техничкиот проблем, него општо тука најубаво се виде дека Кристина најмногу го форсира Армин, се гледа дека најубаво пее од сите али мислам дека треба да им даде шанса и на другите, а и песната тотална утка.

На Dennings и Filiposka им се допаѓа ова.
  17. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    Само да си кажам дека ми е криво што мислам дека и оваа вечер Тамара ќе се извлечи уште еднаш :envy: ,а не го заслужува тоа искрено.................сите супер пееја со исклучок на неа

18. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Овој дел сега најтежок ми е :worried:

19. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.043
    Допаѓања:
    10.454
    Од кога завршија настапите можам прво да заклучам дека за разлика од минатата недела, денес не преовладуваа очајните настапи.
    Како згрме Илма алал да и е, може скоро сите кандидати да и подзавидат на таа контрола на глас, ама сепак немам срце ниту да гласам ниту да навивам за девојчето, премногу е мала за да се пушти по тие води, девојченце мало најмало, ни до средно не стигнала уште.

Даниел е злато, зрачи, премногу е харизматичен, се топам кога го гледам. Овој пат немаше направено баш најдобар избор на песна, се гледаше дека не му одговара, особено на почетокот, ама потоа некако како да се снајде. Како и да е солиден настап, но не и најдоброто што сме го виделе од него.

Лукијан исто ми се допадна, одлична изведба со многу емоција.

Групите денес сите ми беа просечни накај лоши.
    Тамара беше подобра од минатиот пат и за промена не беше нападно прешминкана, ама не ја сакам ниту па гледам нешто посебно во неа. Александра С. имаше прилично провокативен настап, мене не ми пречи воопшто, а и не испеа ич лошо, за разлика од минатиот пат. Баш има добра енергија.
    Другата Александра не ја сакам, не ми се допаѓа тој стил на пеење што она го тера. Алекса беше ептен тра ла ла, баш ништо посебно.
    Маид ме иритира со тоа занесувањето, сељак ми е и точка. Пеењето ок, ништо спектакуларно, ама однесување НУЛА.

Водителката мене ми се допадна, баш е слатка и природна. Снеже си е Снеже, глуперда белосветска, нема што друго да ја коментирам.

20. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Значи цела вечер гледам Икс Фактор и вртам страниците на темата :D Да бидам во тек,ама пошто бев вклучена од телефонот ништо не пишав. Ке се вратиме после рекламите. :devil: