Оти нема опција да го испилиме више еднаш биберко, аххххх, он треба каа мене, од дома, со топло капучино у рака да го прате шоуто!!!! 4Ју се очајни.со исклучок на Вања, греота шо заглави со тие гугутки, а богами и Доктори. Но, нема шанси да испаднат, пошто се повеќе члена во група, па така скоро сите ги надвладуваат.
Емина плаче ко да е мажена за некој од индиска, а не од турска серија.-позајмено од Твитер Ајде сега нека не не мачат, нека го прочитаат Даниел меѓу првите
Апел до Емина да не му дава вакви песни на Алекса, го упропасти златно дете Вли ме ил не воли ме бе оф, ќе се отрујам. Од Аца Лукас ако не што не му даде. Лукијан беше мнооогу добар, подобро и од оригиналот звучеше, најдобар за вечерва. Даниелчо не му лежеше баш песната, ама не можам да кажам дека беше лошо, па и каков сценски настап човече. Маид само за по кафани да пее. Ќути сталјингов им го подобриле и фризурите, и Снежа почна да зборува на македонски, 8мо светско чудо. Другиве ме мрзи да оментирам све исти ми беа, само сакам малион врпоље. И Тамара ако излагаат двајца.
Лукијан,дефинитивно најдобар беше! Како се вика оригиналната верзија на песната што ја интерпретираше?
Леле не можам, лоша среќа е воа, само ако не напишам се утре, Харис у сон ќе те прогонувам бемко едно бела!