Ми изгледа дека H20 си одат дома. Едит:Очигледно во право бев .Искрено иако се фрцка на сцената Александра,сепак ми е како родена за сцена иако има слаб вокал.
Ајде Х2О едно големо Чао. Нема ни да плачам ни да тугујем и да испаднеше Александра, според мене и таа треба да си оде дома
Oф мори мајко, криво ми е за Фифи, има далеку подобар глас и од Маринела и од Секулич.И не сметам дека требаше она да остане, страшно одвратна и антипатична ми е и едноставно нема талент, ниту пак јас гледам некаков х фактор, фалшира.
http://grid.mk/read/news/506648965/5976686/lila-i-se-nafura-na-emina-jahovikj Сум пропуштила...кој е нејзиниот пулен?
Штета за Фифи...нема да коментирам за него/неа ама Маринела стварно многу грака а и ја форсираја дека ќерка на Џогани
Мене баш ми има харизма девојката (Александра С.). Појава и пол е, а и да признаеме, за разлика од Тамара, која треба да ја искараш убаво за да се врати во колосек, барем со тоа што има супер се служи и се труди што подобро да испее!
Реално гледано, Александра многу подобро испеа. Дури ме изненади, мислам дека и` беше до сега, најдобриот настап. А за Х20, мило ми е што излезе грекалото-Маринела. И доста веќе од мене, којзнае колку мислења пишав, тука.
Х2О ми беа фаворити т.е Фифи ми беше фаворит ... ама покрај сувото горе и зеленото тоа не е џабе кажано А се мислев дека Жељко ќе гласа за нив ... жал ми е за Фифи
И Х2О испаднаа ама ми е жал што Маринела ја ставија во дует а мислам дека подобро ќе се покажеше како солист.
Pa normalno deka ke pomine,neka se soblece uste malku i po moznost striptiz neka igra h2o se mnogu podobri..