X Фактор Адриа (Сител)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Primadonna, Jul 5, 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 vote(s)
    74.1%
  2. Доктори

30 vote(s)
    4.2%
  3. Лукијан

26 vote(s)
    3.6%
  4. Маид

110 vote(s)
    15.3%
  5. Тамара

20 vote(s)
    2.8%
  1. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Мило ми е што помина Александра, а воедно и жал ми е за Фифи, а за Маринела се радувам што излезе дека стварно незнае да пее за разлика од некои други, на Фифи може вода да и носи ;)

2. marama

marama Форумски идол

лелеле лелле лелеле онаа Јелена колку е згодна :x По раѓање ова жениве се подобро изгледаат. Него поразголена до сега не сум ја видела ама преубава беше.

Мене ли само Фифи и Маринела многу ама многу ми личат?

Вечерва ми се допадна Лукијан иако не го сакам нешто многу.

Александра оваа секси што е, добра и беше песната за спас и супер што она остана, а не цуриве :lol:

На Даниел не треба да му даваат македонски песни.

Divinebutterfly and anuskaNESTLE like this.
  3. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Според ова до сега,судиите оценуваат конкретно за изведбата на "спас" песните(кога доаѓа дуелот),а не за целкупното нивно учество во икс фактор(односно,од претхоните лајфови).А,Александра беше подобра овој пат.Мислам дека гласањето на Жељко беше очекувано,зошто од почетокот се изнајсни за неговиот став околу Фифи.Кога си во група,некој пее подобро-некој не.Фифи беше подобра од Маринела,како што црвенокосата од Фор ју е најдобра од сите во групата.Ама,што е тука е.Останува да го бодриме Даниел,кој беше многу шармантен и сексипилен во изведбата.Единствено не ми се свиѓаше типката што играше до него.На се` личи,само не на женско :emo:
    Инаку,мирна вечер,убав избор на песни,а и натпреварувачите многу подобри.Веќе си ја сфаќаат работата сериозно.Тек допрва ќе дојде до израз вистинската личност на дел од нив.
    А да.
    Се двоумам околу Маид,околу таа негова претерана сигурност на сцена.Дали е неговото искуство или пак претерана самобендисаност во прашање? :?:

UnknownGirl likes this.
  4. chocolate...girl

chocolate...girl Истакнат член

Јас мислам дека Жељко рече да испаднат Х2О бидејќи сакаше да и се одмазди и да и врати на Кристина бидејќи таа и за Младен и за Маја имаше негативен одговор |( :(
    А не ми е јасно како Емина пак помина со своите 3 жути пиленца :@

5. Westlife

Westlife Популарен член

Просветлите ме ве молам,како се вика песната што ја пееше Лукијан вечерва?

6. oblace1

oblace1 Популарен член

Јас на моменти помислив дека и Маринела е транвестит, можеби брат на Фифи.
    Шала на страна до сега ми нема заличено на машко, но овој лајв да, незнам зошто... :)

7. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Прочитав ја мразите Секулиќ,зошто што ви направила?
    Или дека не можете како неа такво тело да имате па ајде нека испадне.
    Чуден народ сте бе! :x
    Фала богу Х20 излегоа,доста беше.Нареден пат Харис,па Доктори,па Илма,па Александра Бркович.
    Досадни фаци. |(

Rubiii, tessie and butterflysk like this.
  8. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Да ви кажам, не се израдував кога слушнав дека Даниел поминал :lol: Мислам, секако дека бев среќна, но знаев дека секако ќе помине, нема шанси тој да отпадне или да биде во двобој :D И да, мило ми е што Х2О испадна. Фифи некако премногу се понаша, а и двете имаат чудни гласови :D Иако и Александра не е нешто подобра, денешниов настап и беше подобар од нивниот, а претходниот пад беше обратно :D Како и да е, да не расправам многу :D Инаку на интернет прочитав дека Даниел поседувал 60% од гласовите, точно ли е? :D

9. nikiiii

nikiiii Популарен член

не се работи кој има убаво тело, или кој убаво изгледа...туку кој убаво пее.
    Секој си кажа свое мислење..мене страшно лошо ми пее Александра.

LittlePinky likes this.
  10. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Така пишуваат.Дека тоа било повеќе од доволно за да победи :)

11. Dennings

Dennings Популарен член

Све моје зоре - Тропико бенд

12. LadyinBlack21

LadyinBlack21 Истакнат член

Да бидеме реални денес Александра С. беше подобра од Х2О.....Сепак се радувам шо Маринела испадна ...Фифи доминираше во групата... воклано е појака од неа каде каде...Маринела секако не знаеше ни да пеее...некако лигаво пеее типката не ми се допаѓа...
    Харис веќе редно е да излезе бледа копија на Бибер...сигурно го гласаат девојчињата шо се луди по Џастин....шта речи може има некој глас детето но сепак уште му мутира и ми делува малку шабански неговиот начин на пеење...
    Алекса прекрасен настап и убава песна шмекер си е малиот има убава насмевка...тинејџерките се луди по него и ке го гледаме уште долго...
    Маид супер испеа...
    За Даниел нема што да се коментира ..светско а наше...шо би рекле...секогаш во најдобро светло ..
    Неможев да останам рамнодушна на настапот на Лукијан..и ја ко Емина заплакав...дечкото не само шо пееше една од моите најомилени песни...дефинитивно предобро ја пренесе песната премногу емоции внесе во пеењете според мене дефинитивно најдобриот настап го имаа тој и Даниел

Lolo5 and tessie like this.
  13. Westlife

Westlife Популарен член

Значи по секоја цена мора да се избрка групата 4У. Очекував денес тие да си одат дома,ама ништо.Ајде следечи пут.
    Даниел беше супер беше,морам да признаам дека негов најубав,најдобар настап беше на аудицијата.Сепак ми ја погоди песната...
    Алекса ок, ми се допадна ама се гледа од небо дека тоа не е негов жанр на пеење.
    Уште на почетокот ме изненади Лукијан ама вечерва не остави сите запрепастени. Секоја чест на дечкото,со каква емоција ја пееше песната.
    Харис-не мислев дека до овде ќе стигне а не па ли за понатаму.
    Доктори- Вокалите им се супер,баш ми е жал за вечерва што им се случи,се потресоа и сепак тоа влијаеше многу на нив.
    4У-Таа Плавушата Катерина пак не зуцна ништо а? Останатите добри се, ама оваа никако неможиме да ја слушниме.Од кај знаете може ќе изненаде како Сем Бејли. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    Only in our dream.
    Александра Б-Некако премногу изненадува таа девојка,еднаш добро-еднаш лошо.
    Александра С- Спасувачката песна добро ја отпеа и помеѓу Х2О и нејзе таа беше подобра.
    Х2О- Време беше за дома, жал ми е мамичке,ве разочарав. Анабела-Не плачи ќере. :^)
    Маид- има добар вокал но тој е повеќе за балкански пеач т.е типични балкански песни а го нема тој Икс Фактор. Ама мислам дека ќе има салам борба..
    Илма-Илма ко Илма,нема песна што неможе да ја испее каже Жељко ЈоксимоВСКИ.
    Снеже-Се поправи со македонскиот.
    Мои фаворити дефинитивно Даниел и Лукијан!

Lolo5 and eliesaab like this.
  14. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Снеже says: Zeljko Joksimovski :clap: :clap:

Lolo5 likes this.
  15. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Маринела го/ја исквари Фифи. Девојката ептен фалшира и беше катастрофа.
    Сепак мислам дека најголем удел што таа стигна до тука беше нејзиното презиме.
    Ама како и да е и дојде крајот.
    Единствено ми е жал за Фифи ама тоа е. :)
    За најдобар оваа вечер го прогласувам Лукијан. Пријатно изненади, предобар беше!

Lolo5 likes this.
  16. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Дека матернjи jезик :lol:

Lolo5 likes this.
  17. Chica-Linda

Chica-Linda Истакнат член

Морам да кажам дека оној Харис страшно почнува да ме нервира,а исто и Тамара и незнам зошто толку ги форсираат.Според мене тие требаше први да испаднат,а не некои вокали како Младен и Маја па и Фифи.А овој сеа што се врати Маид мислам се вика некако премногу само бендисано се однесува и се занесува ко којзнае што да е.Даниел нема да го коментирам,веќе се е кажано.Криво ми е што Фифи испадна бидејќи знам дека може многу поубаво да испее од Александра која едино супер и иде во „кокетирање“ со камерата,типката знае како да се понаша на сцена,а дека нема глас,стварно нема.

18. Nati.P

Nati.P Популарен член

Feedback на матерни језик :D :D Баш си помислив и јас, што и стана овој пат, некако многу цинички ми делуваше :?:
    Другите не ги коментирам, ама за Даниел морам да кажам дека многу подобро му лежат странски песни. Разбирливо е, барем за мене, толку време е надвор од Македонија, а нашиот јазик од друга страна е многу потежок. Браво за сценскиот настап :clap:

19. manja666

manja666 Популарен член

Не тресете глупости, љубоморни сме и биле на Александра зашто имала убаво тело. |( Добро, девојката не велам дека е грда ама не е ни толку убава како што сите ја величаат. Единствено се двои помеѓу сите останати затоа што и нема многу избор помеѓу женските. Две деца, еден трансџендер, една со ужасни фацијални експресии и од тука се провекува муабетот дека Александра е незнам каква убавица. А и ви гарантирам дека на пример Вања од женскиот бенд да се облече провокативно и да заведува на сцена ќе е едно милион пати поубава од оваа ама ај, да не тупам со муабетов Александра има светли моменти, добри денови и толку, не ја бива за пеење. Ама затоа во следниот лајв може и стриптиз да очекуваме.

Мене Жељко и Емина ме разочараа затоа што лижат кај што плукаат. После сите оние коментари во минатата емисија на сметка на А.С срамно е што сега ја пуштија понатаму. Емина си нема врска од животот, додека за Жељко јасно е дека сака да и врати на Кристина а воедно и на Фифи, па со такво задоволство кажа дека ги праќа дома, се гледаше колку му беше мило, крајно непрофесионално од негова страна.

Мене ми е криво за Фифи, за Маринела не ми е, според мене ни аудициите не требаше да ги помине ама ај, бидна више.

И сама на себе си се чудам, да ми имаше кажано некој дека за едно вакво шоу ќе пратам 12 пораки за да гласам, немаше да му верувам. Иако сум против гласање и замарање со вакви шоу програми неможев да се воздржам затоа што Даниел ептен ми прирасна за срце. И за Фифи си пуштив пораки ама џабе. :| Сега сметката кога ќе дојде ќе му ја мислам. :tmi:
    Даниел е дефинитивно најдобар. Толку е премил, искрен, скромен што ми иде преку ТВ да го изнагушкам. Се надевам на висок пласман, нека биде втор или трет, ама несакам да победи и кариерата да му ја градат оние кои ни една асална емисија во живо незнаат да направат. Не е Даниел за Балканот, тој е светски талент.

Gioia, Glossy-girl and eliesaab like this.
  20. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Дааааааааааааа, прекрасен беше! :inlove:

eliesaab, nikiiii and Westlife like this.