X Фактор Адриа (Сител)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Primadonna, 5 јули 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 глас(а)
    74,1%
  2. Доктори

30 глас(а)
    4,2%
  3. Лукијан

26 глас(а)
    3,6%
  4. Маид

110 глас(а)
    15,3%
  5. Тамара

20 глас(а)
    2,8%
  1. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    Да, дефинитивно.

Која е вокалната способност на Александра?
    Која емоција ја предизвикува?
    Харис кога ја пеесе жуте дуње јас плачев, а александра ќе ја направеше песнава сексуљава и немаше за ништо да ја бива.
    Така да појак е.

На unconditionally, Tashaa, Lovely93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.400
    ^Различни вкусови. :D

3. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Харис да не е појак од неа? :^) |([/quote]
    Да, дефинитивно.

Која е вокалната способност на Александра?
    Која емоција ја предизвикува?
    Харис кога ја пеесе жуте дуње јас плачев, а александра ќе ја направеше песнава сексуљава и немаше за ништо да ја бива.
    Така да појак е.[/quote]

Деифинитивно се сложувам со тебе..Ова шоу е за пеење а не да игра стриптиз :)

На tinka-mace, unconditionally, Emotional123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    А каде ти виде некој да изведува стриптиз?
    Прво разграничи што е модерен балет,а што изведба на стриптиз,па коментирај.

На sweet-star и tessie им се допаѓа ова.
  5. Blue.Ribbon

Blue.Ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2013
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    78
    Се заразив со песнава, уствари со верзијава, прекрасно е испеана. Не сум за него, некако не ми е интересен за гледање ( а си имат глас не вика не ) Кога ја слушнав како тропико бенд ја пеат си реков момчево е родено за песнава ама...
    https://www.youtube.com/watch?v=YfUrnq-wNTM :inlove:

На Lovely93 и Someonespecial им се допаѓа ова.
  6. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Значи то е мое мислење а тебе ако не ти се свиѓа твој проблем не се тепај аман ...За тебе она ку***нско играње е модерно воред твое мислење...Мене лично не ми се свиѓа оти чупето мисли дека ако се расчепати два три пати и ако игра провокативно ке победи....И тоа дека била најубава од такмичарите и тоа ќе ја доведело до победа...Одсега жирито нека ги бира по лепота и по тоа колку ќе изиграат секси не по глас :rofl: :rofl: Со тоа како играше изгледа сакаше да го напали Жељко :lol:

На unconditionally му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    :(

На LittlePinky, tessie и Dream-Girl им се допаѓа ова.
  8. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    [/quote]Деифинитивно се сложувам со тебе..Ова шоу е за пеење а не да игра стриптиз :)[/quote]
    Ова шоу не е да се принајде некој кој пее убаво, туку да се најде оној кој има х фактор.

9. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Само љубоморни и жени несигурни во сопствениот изглед и сексапил може да кажат дека Александра С. изведуваше стриптиз на последниот настап. Toa e мое мислење. Жената го поттикна како што рече јасбиа „Малена“ синдромот меѓу женската публика. :D Аман бре, толку сте несигурни во себе? Со несигурност ништо не правиме, затоа што сексапилот прво доаѓа од главата, т.е. тоа што го имаш во неа.

На Ilinaaa, LittlePinky, sweet-star и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Значи тоа не е само мое мислење,туку општоприфатено и пишано правило во икс фактор-дека нема изведба на стриптиз.Не знам што не ти е јасно.
    А ако според тебе тоа е ку***нско играње,ко шо напиша,тогаш играњето на Емина во спотовите какво е?

На sweet-star и tessie им се допаѓа ова.
  11. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Не сум жена,15 год имам хахахаха........За лепота убава е да не реков дека е грда..Ама не значи тоа дека треба да ги омаловажува другите дека единствено само таа ќе постигне нешто со убавината што ја има,скурчено ми е секое интервју со тоа како се фали ама нека се фали девојчето ако...Сигурна сум дека успеа да го распали Жељко со нејзиниот плес..Цццц му фрли око на човекот онаа неговата има да го отепа :lol: А овој Кики не се дава за еден танц 8)

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Е добро де ... девојка. :) Башка една од ретките си, ама не и единствена. Мене ќе ми биде мило да нема возрасни жени со такво мислење. :D

Башка ич не се фали. Напротив, баш рече дека има ПРЕ голема конкуренција и дека повеќето подобро пеат од неа. Али пуст завидл`к ни` пушта други муабети низ звучниците. :rofl:

На Dream-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Ако правиме споредба мегу Емина и Александра,Александра на Емина може вода да и носи,со водата нозете да и ги мие и потоа да ја пие :D

Иначе tessie еве ти линк од аудицијата ама гледај од почетокот и увери се сама како се фали со лепотата ама потоа Кристина ке и го плесне дека повеќе се смешкала и изигравала ко да е на модна ревија отколку да мисли на пеењето..Има и други такмичари кои се милион пати подобри од неа и заслужуваат да одат понатаму,оваа и Маринела дефинитивно во најлошите се

http://www.youtube.com/watch?v=Om1uZsr-oWo

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Majiv4ence злато, не си ја мачи душичката толку. 15 години си, телото допрва ти се формира. Може и сега си згодна, ама утре можеби ќе може и Емина и Александра вода да ти носат, нозе да ти мијат и вода да ти пијат за згодноќа. ;) СО несигурност во себе и покажување со прст, ништо не напраивме. Сексапилот одлета низ прозор, па макар биле 90-60-90.

На sadgirl21 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    Деифинитивно се сложувам со тебе..Ова шоу е за пеење а не да игра стриптиз :)[/quote]
    Ова шоу не е да се принајде некој кој пее убаво, туку да се најде оној кој има х фактор.[/quote]
    Најосновна работа што треба да ја поседува победник на х фактор е убаво да пее и плус некои други работи кои ретко кој ги поседува харизма, стил и уште доста такви слични работи.

tessie многу си строга бре :D

На Majuv4ence13 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.287
    Допаѓања:
    91.991

Јас ќе те наречам девојченце :D Те читам и се смеам ,овие се само твои мислења ,почитувај ги и другите како ти си го цениш твоето мислење така они нивното :)

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513

Јас нигде немам напишано ни дека сум згодна,ни дека замислувам во иднина некој вода да ми носи само го кажав она што го мислам :)

18. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Некако многу се издолжи работава со Александрето :P

19. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    Ајде бре вие,се запнавте за Александра :D Оставете си ја девојката,си има сексапил и се по ред,сега треба да ја слушаме и да видиме дали ќе се поправи со пеењето,а на добар пат беше тргната :)
    И само да додадам:Не значи дека секоја девојка која изгледа провокативно и секси е стриптизерка или планира да биде.Just sayin' :D

На sweet-star, Elena69221, Mosquiita и 2 други им се допаѓа ова.
  20. jessicaalba7

jessicaalba7 Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    17
    http://www.mbk.tv/ Овде ја има цела епизода од 3-от лајв, а и од другите. :)

На vetre му/ѝ се допаѓа ова.