Лелеееее сите очекувања ги надмина, Браво, Браво! Омилен настап после Ред дефинитивно. Тотално му лежи ова, срцка.
Има нешто што Даниел неможе да испеее??? Значи прво стилот му е одличенннн, издржа машки а најбитно од се е што излезе од онаа сигурна зона и се обиде да ризикува и успеја Цела сум возбудена и во емоциии аххххххх
Преубаво ја испеаааа браво бе легендо,продолжи така,него вакви песни му лежат!!! И да,кореографијата стварно беше многу убава Алал да му е , срцее
I'm in love Прекрасно, опуштено, тотална спротивност од овие турбофолкериве, сите се небитни после него.
Емина не го сака Даниел, па кој шо сака нека каже! Погледот на Жељето кога Емина го праша колку песни зема ти, на моите момци сакав да им ги дадам?! О мори гуско, твоите момци клоца и дома нека си одат, прво од Биберко да почниме, и тоа уште од вечер!!! Кристина и Жељко дефинитвно имаат најбогат речник, професионални коментари и критики дават, алал да им е, Емина е ради естетика тука, со сисе за медаља вечерас... Даниел најдобар! Песната му лежеше како подмачкана, КОМПЛЕТЕН дечко во сите светла и агли!
Ауууу како ги фати сите делчиња за кои мислев ќе потфрли. Браво бе машко, жити мене пеј само на англиски, нааааајдобро ти оди. Е ме кутна со настапов, прав шмекер, пак ли ќе го сањам вечерва?!? И паметно, не читај глупости за себе.
Даниел е единственото нешто што целосно одговара на она што се бара во Икс факторот според светски стандарди. Сите други може вода да му носат. Тоа е тоа.