Александра ми е добра денес Конечно да ја видам во косата средена, ептен и е уба. Не знам шо се дешава денес сите се убо средени Која е песната шо ја пеј?
Леле незнам за вас,али мене оваа Александра ич не ми се свиѓа,има многу специфичен глас,дури ушиве ме болат коа ја слушам..од почетокот не ја сакав
Aбе ај нека лета ова педерчево,ќе ми се занесува бибер мибер,не ни треба уште некој бибер да го имитира,и онака многу такви има што се лигават.Овој неќам више да го видам,Емина лелее колку се лигави у последно време,ало бре жено више со тие твои момци,од лиглево биберско,па се до доктори,значи ама ги величи ко пеачи да станале готово.Господе Боже,Харис напиј се Ред Бул и жити се гони се од сцена,те молам.Александра многу убаво пее,браво
На Бркович мислам дека и е смачено од натпреваров. Се пожали од новинарите, нема енергија, делува исцедено... Време е да си оди дома.
Браво бе за Александрето, ме изненади. Баш како шо рекоа, се трансформираше. А и косата, фала богу ми се свиѓа. Даниел беше совршен. Немам коментар..
Браво за Даниел, одличен беше мислам дека ова му е најдобриот настап до сега А и Александра пријатно ме изненади
Едвај чекам да победи Даниел на Х фактор, па нашите креативни новинари да извадат наслов 'Даниел го собра кајмакот!'
Е не може човек и да гледа и да ве чита истовремено. Даниел совршенство без мани! Само толку ќе кажам И Александра се покажа добро, секоја и чест. Сега е на ред Алекса, ајде сигурна сум дека и тој ќе не стопи
Даниел е пејач по светски стандарди. Самиот негов однос,неговата појава,харизма и енергија на сцената го издвојуваат од другиве турбофолкери -.- А за гласот немам коментар,вечерва беше фантастичен!
Даниел е права ѕвезда,нема друго што да се каже.Достоен победник Мене па Александра ич не ми се допадна,можеби оти била болна или друго нешто,ама може она и подобро