А што пишувале за неа? Нешто велеше како не се верува на новините и сл.ама зошто? Што напишале за неа?
Се надевав некако дека ќе ја сменат водителкава, минатата емисија еден куп работи погреши.. Се надевам вечерва ќе биде подобра. Инаку, Даниел.... Светска ѕвезда е! Ме воодушевува секој пат! Завршниот дел од песната - прекрасно!! Емина страшно почна да ме нервира со оние нејзини разгалени дечаци! Ама само оној Алекса шо има нешто поарен вокал, детиштено Чато за ништо не чини, а ни Лукијан не е ништо посебно па што ја направи да заплаче во минатата емисија.. ГЛУМА!!!! Според мене, Жељко ги има најдобрите двајца кандидати и потенцијални победници.
Во право е Анушка дека оваа козава Емина страшно многу му љубомори на Даниел затоа што реално е најголемиот конкурент на овие нејзиниве пубертетлии. Се гледа по начинот на кој го коментира, минатата емисија единствено му кажа дека бил опасен, најопасен и со онаков циничен и завидлив поглед. Одвратна е, мислам дека на нејзе и е најбитно да победи како ментор многу повеќе од тоа колку некој сака да победи како кандидат. Бркович - слабо, може она подобро. Мислам дека дојде ред вечерва некој од кај Кики да испадне или од кај Емина. Иако со цело срце посакувам Харис да испадне или барем некој од нејзините, да се спушти малце оваа коконава на земја. А и 4U да испаднат нема да се бунам, секој освен Даниел ќе биде ок.
Сите се прашувавме дали Даниел ќе испее добро, но јас ќе речам ПРЕДОБРО! Единствено нешто што ми пречи е што само за нашиот Даниел нема во студиото бројна публика како за останатите. Ехххххх да сум Белград со него. Знаете, да му давам поддршка. Бркович ми беше катастрофа!
Дека се пијанчела до 6 саатот наутро, и мислам дека беше сосема во право кога кажа дека и е непријатно бидејќи тоа го читаат нејзините родители, комшии и слично. Ама тоа е тоа.
Оваа емина се напна со тоа шпанец па шпанец за алекса па и се некои такви му дава бог да чува,иначе убаво ја пее само многу дише у микрофонот. -.-
Кој бе Емина го мразела Даниел, само му се плаши зашто е ептен добар и ги загрозува нејзините пулени. Иначе далеку да го мрази, она оргазми доживува кога го гледа. Ставам 1.10 коефициент дека Кајмак ќе ја кресне Еминче коа ќе заврши шоуто
Не знам како воопшто може да се споредат децава со Даниел. Мислам сериозно. На овој, Алекса, цело време како да му беше незгодно, не знае како да застане. Емина се гледа дека не го сака Даниел, во право сте, колку само се разлигавува нејзините кога се во прашање.
Така така, и ваква просечна песна ја испеа потпросечно. Толку му е капацитетот. Џабе пиле со заводливи песни и покрети, немаш ни харизма ни шарм.
Како бе Даниел не можеше да се снајде да и одговори на Емина??И не знам оваа песна ја донесе во некој кантри фазон .Дали ми се допадна?Не сум сигурна! Патем дали Емина мисли дека е секси??? Алекса и Александра ,млаки.
Добар беше Прва помисла ми беше ко ја слушнав песната дека ова ќе ја пеј http://www.youtube.com/watch?v=7YzW1nMB9fk Али како и да е добар избор на песна
Абе не испеа неубаво Ја очекував да му дадат некоја српска глупост од песна, такви баладички како минатиот пат. Ме изненади. А и се сложувам со фактот дека мора еден од кај Емина да испадне, по можност Биберко, за да се спушти на земја малце женскава.