Алекса nailed it! Баш се прашував кога некој ќе пее песна од Енрике, баш ми избра една од омилените и достојно ја испеа, ме растопи, ме затресе, златен тој. Спојлер Одамна не сум се лигавела вака.
Оваа Тамара малку е глупа, или малку повеќе? Цццц, какво антипатично створење, незаинтересирано, страшно нешто. Па му сврте грб на Даниел. Нема култура девојчево.
Претходниот пат Александра знаете ноџе покажа со хулакопка па остана (пошто нема глас). Еве сеа голи ноџиња хахахахаха,уф ај нека си иде оваа бе!
Јаооо Ова Александра колку е згодна мајке ми ептен е уба... Фустано топ, одлична ми е денес, а и убо пеј.
Оваа Александра не пее лошо, згодна е, ама и фали нешто. Целата ми е некако вештачка, прорачуната, секое едно движење како да го премислува. И фали енергија... Не ми се свиѓа.
Ја не сум видела човек толку да се губи во песна, ниту завршува со фраза, стенка, завлекува. Па не беше толку лоша во џаџис хаус, што и е на лајвовиве?!
Значи се изнасмеав Александра е под просек но кај нејзе едно ми се допаѓа, што не се преценува и е реална.
Не морала Емина цела пудра да ја потроши за да си ги намачка цицките, можело да даде малце и на нејзините пулени, на Харис особено Јас абер немам од Александра, гледам на нет уште на Тамара интервјуто е, гревче ..
Оваа Александра Секулич може ми е многу оддвратна затоа што страшно ми личи на Александра Пилева (оваа нашата ) од мене е номинирана за да си оди дома
Расцеп до пич. Цел време стенка, кокетира и со тоа одвлекува внимание од пеењето. Знаете зошто беше добра во куќите на менторите? Затоа што вистински се потруди да испее, како и во песната за спас минатата емисија. Ај нека си оди веќе...не ми е за овде.
Фала му на Бога и ја собрале косата, лицето да и го видиме, не само нозете. Шала на страна, поубаво ми испеа од минатата недела. А и фустанов бе. Шо им стана на стилистиве? Изгледа ни ги прочитаа коментарите па се поправија.