Мене Секулич баш ми стана Ок,ме нервираше пред тоа дека ме потсеќа на Северина,а неа ич не ја сакам Вокално е послаба од другите,ама пред неа навивам Пиленцето да си оди
Леле МАРКОООООО! Колку ми е секси,и сите ми се секси и Урош мамооооооо Инаку како се вика песнава која ја пеат?
Александра не ја гледам у некое вакво ,,попитомо'' издание, мене ми е апсолутно мачка, треба да ,,загризе,, повеќе, рипање, играње, повеќе флерт со камера е она што и фали, јас лично повеќе ја гледам у некој бунтовнички рок настап, со бушава пуштена коса, тогаш би била апсолутно прекрасна!
Го окупираа жирито бе! ХАХА Малку го имитираа Маид ама нема врска. Многу се слатки, прекрасна изведба, можеби една од најдобрите!
Го испуштив Даниел, ќе чекам да излезе официјалното видео за да го слушнам, ама по вашите коментари изгледа супер отпеал Само да ми кажете како не се снајде да и одговори на Емина? Кои беа коментарите на жирито на неговиот настап?
Докториве ми се стварно супер, има хемија, не кокодакаат ко женските, и можат стварно да успеат. Ми немаат утка досега, супер се слагаат.
За првпат Докторите да ме фасцинираат со својата изведба, стварно беа многу добри. Урош ми е најубав од сите
Ааааа Докториве прв пат ми се допаднаа! Браво! Само не можам никако да го фатам она детено најниското како пее. Пее ли воопшто?
Значи доктори најсекси,најздогни,најхаризматични,најшармантни,нај добра изведба,супер избор на песна супер им легна,САМО ПОФАЛБИ!
Уште некој кој не е фасциниран од нив. Yes! Почекај уште малку - следува Харис. Мене тој ми е како децата од „Супер ѕвезда“ ...